CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Αστέρας Τρίπολης vs Ολυμπιακός – Δευτέρα 29/08 – Super League 1, Ελλάδα

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε κατάθεση ψυχής στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Βόλο – κόντρα στην ομώνυμη ομάδα – και με… ηρωική επιστροφή (με το σκορ να είναι 3-1 εις βάρος του) και γκολ στο… 98’, τσίμπησε το βαθμό της ισοπαλίας (3-3).
Ο κόουτς των Αρκάδων Ηρακλής Μεταξάς έχει στη διάθεσή του ένα ιδιαίτερα «βαθύ» και ποιοτικό ρόστερ (με πολλές λύσεις), ενώ στο ματς της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό (29/08, 19:00) είναι πιθανό να αγωνιστούν οι Τζουκάνοβιτς και Ντομίνγκεθ.
Παράλληλα, η διοίκηση του Αστέρα ανακοίνωσε ότι στο γήπεδο την Δευτέρα, δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.
Οι πρωταθλητές με ήρωα (ξανά) τον Τσέχο γκολκίπερ Βατσλίκ (έπιασε 3 πέναλτι) απέκλεισαν τον Απόλλωνα Λεμεσού στη ρώσικη ρουλέτα και προκρίθηκαν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ (μαζί με Καραμπάγκ, Φράιμπουργκ, Ναντ).
Κανονικά στην αποστολή τους για το ματς στην Τρίπολη ο νεοαποκτηθείς Κορεάτης Ουί-Τζο Χουάνγκ.
Οι υπόλοιποι παίκτες που διάλεξε ο Κάρλος Κορμπεράν είναι οι εξής: Ανδρούτσος, Αβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Χασάν, Ίνμπομ Χουάνγκ, Ντε Λα Φουέντε, Κρίστιανσον, Κούντε, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Ραντζέλοβιτς, Ροντρίγκες, Τζολάκης, Ουί -Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι και Ζίνκερναγκελ.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,95 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button