CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Αστέρας Τρίπολης vs Παναθηναϊκός – Δευτέρα 30/01 – Προγνωστικά Super league 1

Το… πάρτι της στήλης συνεχίζεται σε όλα τα… μέτωπα, οπότε με καλή ψυχολογία πάμε να ρίξουμε μια ματιά στην κρίσιμη δοκιμασία του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα του Ακη Μάντζιου το βράδυ της Δευτέρας (30/01, 21:00) στο κλείσιμο της 20ής αγωνιστικής της Super League 1.
Οι «πράσινοι» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς (ρεκόρ 14-3-2/γκολ 28-10), πλέον, κυνηγούν την ΑΕΚ στη βαθμολογία και καλούνται να μείνουν όρθιοι στην Τρίπολη απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει μόλις μία ήττα στην έδρα του.
Για την ακρίβεια, ο Αστέρας (στο +6 από την προτελευταία Λαμία) έχει ρεκόρ 3-5-1 στην Τρίπολη με γκολ 7-3.
Εξέτισαν και επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα των Αρκάδων ο ηγετικός αμυντικός μέσος Ιγκλέσιας και ο εξτρέμ Ριέρα.
Από την άλλη πλευρά, εκτός αποστολής στον Παναθηναϊκό έμεινε ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς και ο ανέτοιμος Μάγκνουσον. Επιστρέφει ο Σένκεφελντ που εξέτισε, ορεξάτος ο νεοαποκτηθείς Αργεντινός εξτρέμ Ντάνιελ Μαντσίνι!
Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Σένκεφελεντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Καμπετσής.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,30 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button