Skip to main content
Γράφει ο coachk

Αταλάντα vs Ρεάλ Μαδρίτης – Τετάρτη 24/2 – Προγνωστικά Champions League

Η Αταλάντα υποδέχεται στο Μπέργκαμο την Ρεάλ, με την ομάδα του Γκασπερίνι να έρχεται με φόρα (4-2 τη Νάπολι για το Καμπιονάτο, στο -1 από την 4η θέση).

Αξιοσημείωτο ότι ο Μουριέλ τις 9 τελευταίες φορές που ξεκίνησε στην ενδεκάδα, σκόραρε!

Για δεύτερη φορά στους «16» του C.L., στη δεύτερη συμμετοχή της στους ομίλους.

Πέρυσι έφτασε μία ανάσα από τα ημιτελικά!

Χωρίς σημαντικές απουσίες.

Από τέσσερις σερί νίκες στη LaLiga η Ρεάλ, η οποία εκμεταλλεύθηκε τα… εγκλήματα της Ατλέτικο και μπήκε για τα καλά στο κόλπο του τίτλου.

«Βουνό» τα προβλήματα για τον Ζιντάν: εκτός μάχης οι Μπενζεμά, Ράμος, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Ροντρίγκο, δύσκολα θα προλάβουν οι Βαλβέρδε, Μιλιτάο, Αζάρ!

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,90 να σκοράρει η Αταλάντα στο πρώτο ημίχρονο  

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Posted by coachk

Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.

Newsletter