CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Ατλέτικο Μαδρίτης vs Λίβερπουλ – Τρίτη 18/2/2020 – Champions League

Η Λίβερπουλ επισκέπτεται τη Μαδρίτη, την πόλη και το γήπεδο (Μετροπολιτάνο) όπου τον περασμένο Ιούνιο σήκωσε την κούπα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ατλέτικο την φετινή σεζόν απογοητεύει… Στο Κύπελλο Ισπανίας έχει αποκλειστεί, στο πρωτάθλημα είναι στο -13 από την Ρεάλ και ουσιαστικά παλεύει για να μην βγει εκτός τετράδας! Το μόνο που της έχει μείνει δηλαδή είναι το Τσάμπιονς Λιγκ…  

Την περασμένη Παρασκευή αναδείχτηκε ισόπαλη στο «Μεστάγια» (2-2 με την Βαλένθια), έπειτα από ένα ματς ροντέο, στο οποίο προηγήθηκε δύο φορές.

Για το κρας τεστ με την Λίβερπουλ, ο Ντιέγκο Σιμεόνε (ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στον κόσμο με μισθό πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο…) δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του βασικού Αγγλου μπακ, Τρίπιερ (τραυματίας), ελπίδες επιστροφής για τους Ζοάο Φέλιξ (φορ), Ερέρα (χαφ), αποθεραπεύτηκε αλλά παραμένει αμφίβολος για το αρχικό σχήμα ο επιθετικός Ντιέγκο Κόστα.

Η Λίβερπουλ δεν τρέλανε κόσμο με την εμφάνισή της στην έδρα της Νόριτς, όμως πάλι βρήκε τον τρόπο να φτάσει στο τρίποντο (0-1 στο 78’ με σκόρερ τον παιχταρά Μανέ).

Συμπλήρωσε 43 παιχνίδια πρωταθλήματος δίχως ήττα (38-5-0), δεν… βλέπει στη βαθμολογία Σίτι και Λέστερ.

Πανέτοιμος ο Μανέ, παραμένουν εκτός ο αναπληρωματικός μπακ Κλάιν και ο αναπληρωματικός εξτρέμ Σακίρι.

Η πρότασή μου: Ατλέτικο Μ. - Λίβερπουλ: under 2,5 στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button