CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ατλέτικο Μαδρίτης vs Μπαρτσελόνα – Κυριακή 17/03 – Προγνωστικά LaLiga

Τη νίκη για διαφορετικούς λόγους θέλουν την Κυριακή (17/03, 22:00) στην Μαδρίτη, Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα, στο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.
Οι γηπεδούχοι για να διατηρηθούν εντός πρώτης τετράδας και οι μπλαουγκράνα για να κρατήσουν ζωντανές τις ελάχιστες ελπίδες που έχουν στην κούρσα του τίτλου που λαμβάνει χώρα στην LaLiga.
Η Ατλέτικο, μεσοβδόμαδα, πανηγύρισε στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ σπουδαία πρόκριση επί της Ιντερ (3-2 στα πέναλτι με ήρωα τον Ομπλακ).
Στον… έβδομο ουρανό η ομάδα του «Τσόλο» Σιμεόνε, η οποία στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ, ούσα αυτή το φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά του φετινού Champions League!
Αμφίβολος ο υπερπολύτιμος Γκριεζμάν.
Η Μπαρτσελόνα «καθάρισε» εντός έδρας με 3-1 τη Νάπολι στη ρεβάνς των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και προκρίθηκε στα προημιτελικά, εκεί όπου θα βρει απέναντί της την Παρί Σεν Ζερμέν των Λουίς Ενρίκε και Εμπαπέ.
Αρκετά ξανά τα προβλήματα για τον Τσάβι, ο οποίος θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Πέδρι, Ντε Γιονγκ, Γκάβι και Φεράν Τόρες.
Οι δύο μονομάχοι προέρχονται από 6 σερί under 2,5 γκολ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις!

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,35 αποτέλεσμα ημιχρόνου: ισοπαλία στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button