CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Βαλένθια vs Ολυμπιακός – Παρασκευή 10/1/2020 – Euroleague

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο «κάστρο» της Βαλένθια, με τον Κεστούτις Κεμζούρα να παίζει το… κεφάλι του. Το κλίμα στον Πειραιά για τον Λιθουανό προπονητή έχει βαρύνει τις τελευταίες εβδομάδες και δεν αποκλείεται το ματς της Παρασκευής (10/1, 22:00) να είναι το τελευταίο του στον πάγκο των Πειραιωτών.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ενσωματώθηκε τελικά στην αποστολή των «ερυθρολεύκων», καθώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο δεν είναι τόσο σοβαρό (ο Ολυμπιακός είχε ανακοινώσει πριν λίγες ημέρες ότι ο Σέρβος σέντερ θα απουσιάσει από την αγωνιστική δράση τις τρεις επόμενες εβδομάδες).

Τα προβλήματα δεν τελειώνουν εδώ για τους Πειραιώτες: από ενοχλήσεις ταλαιπωρείται και ο Μπράντον Πολ, όμως και ο Αμερικανός φόργουορντ θα αγωνιστεί έστω και με ένεση.  

Στην 12άδα και ο Χαραλαμπόπουλος (διακόπηκε εσπευσμένα ο δανεισμός του στον Ιωνικό Νικαίας), ενώ παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελούν οι Τσέρι και Ριντ λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων.  

Στο «στρατόπεδο» των Ισπανών, η Βαλένθια χωρίς ίχνος υπερβολής είναι στο καλύτερο φεγγάρι της από την έναρξη της σεζόν, προέρχεται από τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της Ευρωλίγκας και έχει μπει για τα καλά στο κόλπο της οχτάδας και των πλέι οφ! Σε καταπληκτική κατάσταση ο αρχηγός της, ο Μαυροβούνιος ψηλός, Ντούμπλεβιτς.

Το βλέπω πολύ δύσκολο οι «νυχτερίδες» να μην εκμεταλλευθούν τα αγωνιστικά προβλήματα του Ολυμπιακού και το γεγονός ότι ο κόουτς Κεμζούρα είναι με το… ενάμιση πόδι εκτός ομάδας.

Η πρότασή μου: Βαλένθια - Ολυμπιακός: Βαλένθια μείον 6,5 στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button