CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Βαλένθια vs Παναθηναϊκός – Παρασκευή 31/1/2020 – Euroleague

Η Βαλένθια (ρεκόρ 10-11) είναι οριακά στην πρώτη 8άδα και σίγουρα αυτό δεν είναι μικρή υπόθεση για την ομάδα του Χάουμε Πονσαρνάου, καθώς οι περισσότεροι δεν την υπολόγιζαν. Μεγάλο «όπλο» των «νυχτερίδων» είναι η έδρα τους, η καυτή «La Fonteta» στην οποία σπανίως κάνουν… λάθος. Βέβαια, εντός έδρας, προέρχονται από την ήττα από τον Ολυμπιακό, όμως για την φετινή Βαλένθια αυτό αποτελεί εξαίρεση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν οι Ισπανοί πετυχαίνουν πάνω από 80 πόντους έχουν 10 νίκες και μόλις 2 ήττες, ενώ όταν δεν φτάνουν τόσο ψηλά στο σκορ (σημειώνουν δηλαδή κάτω από 80 π.) έχουν ρεκόρ 0-9.

Ο Πονσαρνάου δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αμερικανού σκόρερ Τζόρνταν Λόιντ, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες. Εξαιρετικά αμφίβολος ο Αμερικανός σέντερ Τομπέι.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τρεις συνεχόμενες εντός έδρας νίκες (Μπάγερν, Ζαλγκίρις, Βιλερμπάν) και με το 13-8 κρατάει με άνεση την 6η θέση στη βαθμολογία της Ευρωλίγκας.

Οι πράσινοι στην άμυνα έχουν θέμα, όμως η επίθεσή τους πετάει φωτιές.

Το ευχάριστο για τον Πιτίνο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα (δεν υπολογίζει τον Παπά, τον έκοψε ξανά από την αποστολή), ενώ πλέον ποντάρει και στον «μπόμπερ» Ράουτινς, ο οποίος την Δευτέρα κόντρα στον ΠΑΟΚ πήρε… μπροστά πετυχαίνοντας 7 τρίποντα!

Η Βαλένθια στην έδρα της δεν αστειεύεται και αντιμετωπίζει το σημερινό παιχνίδι (22:00) ως «τελικό». Εξαιρετική η απόδοση της νίκη της (προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ).  

Η πρότασή μου: Βαλένθια - Παναθηναϊκός: νίκη Βαλένθια στη Bet365 |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button