CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Βιλερμπάν vs Ολυμπιακός – Παρασκευή 25/03 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Καθοριστικό παιχνίδι για μία θέση στην πρώτη τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της φετινής Euroleague δίνει ο Ολυμπιακός (ρεκόρ 17-9), το βράδυ της Παρασκευής (25/03, 21:00) στο «Αστρομπάλ» κόντρα στην βαθμολογικά αδιάφορη Βιλερμπάν (ρεκόρ 8-17) του Τι Τζέι Πάρκερ.
«Χάλασε το μυαλό μας με τη Μονακό, πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη βαριά ήττα των «ερυθρολεύκων» στο Πριγκηπάτο το βράδυ της Τρίτης (92-72) και τα είπε… όλα ο κόουτς των Κυπελλούχων Ελλάδας.
Το θετικό για τους Πειραιώτες είναι ότι θα παραταχθούν πλήρεις στη μονομαχία του «Αστρομπάλ» και φυσικά πολύ πιο προσηλωμένοι και αποφασισμένοι να φτάσουν στο στόχο τους.
Από την άλλη πλευρά, οι πρωταθλητές Γαλλίας (προέρχονται από το διπλό στο Κάουνας/68-72/αυτή ήταν η πρώτη νίκη τους μετά από 8 σερί ήττες στη φετινή Ευρωλίγκα) έχουν λευκό απουσιολόγιο μετά από πολύ καιρό, καθώς θα κάνει το ντεμπούτο του στη διοργάνωση ο Αμερικανός σέντερ Ρέιμαρ Μόργκαν, ο οποίος ήταν τραυματίας από το ξεκίνημα της σεζόν (πέρυσι έκανε τρομερή χρονιά με τη φανέλα της Καρσίγιακα).

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,87 Over 0,5 τεχνική ποινή στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button