CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Βιλερμπάν vs Ολυμπιακός – Πέμπτη15/12 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Ο Ολυμπιακός (ρεκόρ 9-4) πετάει ξανά φωτιές και άλλη μία απόδειξη γι’ αυτό είναι ο (νέος) θρίαμβος (94-67) των Πειραιωτών στην Ευρωλίγκα, αυτή τη φορά επί της Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ το βράδυ της Τρίτης, στο πρώτο τους παιχνίδι για την τελευταία «διαβολοβδομάδα» του 2022.
Ξανά MVP ο Σάσα Βεζένκοφ με 21 π. σε 25 λεπτά.
Την Πέμπτη (15/12, 22:00) στο «Αστρομπάλ» απέναντι στην ανεβασμένη Βιλερμπάν (ρεκόρ 5-8/από 2 σερί νίκες σε Βαρκελώνη επί της Μπαρτσελόνα και εντός με την Παρτιζάν/όργια από τον ντε Κολό και στα 2 παιχνίδια!), οι «ερυθρόλευκοι» θα ψάξουν ένα ακόμα «διπλό», το οποίο αν έρθει θα τους σταθεροποιήσει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας!
Το ενθαρρυντικό για την ομάδα του Τι Τζέι Πάρκερ είναι το γεγονός ότι αν βγάλουμε από την εξίσωση τον μόνιμο απόντα Λόβερν, οι υπόλοιποι παίκτες είναι κανονικά στη διάθεσή του.
Ο Ολυμπιακός μπήκε στο αεροπλάνο με προορισμό τη Γαλλία, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αμερικανού σέντερ Ταρίκ Μπλακ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε πίσω.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,94 ο Σλούκας Over 6,5 ασίστ στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button