CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Βιλερμπάν vs Παναθηναϊκός – Παρασκευή 11/02 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Στη 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα υποχώρησε η Βιλερμπάν (ρεκόρ 9-15), με την ομάδα του Τι Τζέι Πάρκερ να μετράει 4 διαδοχικές ήττες και 10 στα 12 τελευταία παιχνίδια της διοργάνωσης!
Πάντως, έστω και έτσι διατηρεί μία αξιοπρεπή εικόνα εντός παρκέ, προσπαθώντας να αφήσει στην άκρη τα αρκετά αγωνιστικά προβλήματα που την ταλαιπωρούν.
Σημαντικότερη όλων η απουσία του πλέι μέικερ Ελι Οκόμπο (15.8 π. μέσο όρο), ο οποίος θα επιστρέψει στη δράση σε 1,5 μήνα, σταθερά εκτός ο αθλητικός ψηλός Γουεμπανιάμα και ο αξιόλογος σουτέρ τριών πόντων Γουίλιαμ Χάουαρντ.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός (ρεκόρ 5-17) έχει να κερδίσει στην Ευρωλίγκα μακριά από το ΟΑΚΑ σχεδόν 13 μήνες, φέτος έχει 0-11 και συνολικά μετράει 17 συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες! Μάλιστα, ταξίδεψε με προορισμό τη Γαλλία προερχόμενος από 7 ήττες στα 8 τελευταία ματς της διοργάνωσης.
Ο κόουτς Πρίφτης δεν έχει ξανά στη διάθεσή του τον κάπτεν των «πράσινων», Παπαπέτρου (10.9 π.), τον πλέι μέικερ Μποχωρίδη, ενώ ο ψηλός Τζέρεμι Εβανς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και θα πέσει στη μάχη (11/02, 21:00).

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,10 ο Νεμάνια Νέντοβιτς Over 2,5 εύστοχα τρίποντα στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button