CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Βίρτους Μπολόνια vs Παναθηναϊκός – Παρασκευή 29/03 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη αποστολή την Παρασκευή (29/03, 21:30) απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια στην κατάμεστη Segafredo Arena, σε μία μονομαχία για την 32η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague.
Πλέον, τρεις στροφές πριν το φινάλε της regular season, οι «πράσινοι» (στη 2η θέση με ρεκόρ 20-11) γνωρίζουν πως με 3X3 δεν θα περιμένουν… κανέναν άλλον για να τερματίσουν πίσω μόνο από τη Ρεάλ και να περιμένουν αντίπαλο στα πλέι οφ με πλεονέκτημα έδρας, που θα προκύψει από τη διαδικασία των πλέι-ιν.
Εν ολίγοις, όλα πηγαίνουν κατ’ ευχήν για τον Παναθηναϊκό, με τον Εργκίν Αταμάν να έχει πλήρες ρόστερ στη διάθεσή του – και με… φουλ ψυχολογία ο Τούρκος προπονητής και οι παίκτες του!
Από την άλλη πλευρά, δεν θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο και για την Βίρτους, η οποία τις τελευταίες εβδομάδες δεν είναι σε καλή κατάσταση, με τον Λούκα Μπάνκι να ταλαιπωρείται και από σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα.
Οι Ιταλοί (ρεκόρ 17-14) μετρούν τέσσερις σερί ήττες στην Ευρωλίγκα και πλέον τρέχουν και δεν φτάνουν για να μην χάσουν αυτό που φαινόταν ως δεδομένο: την παρουσία τους στην πρώτη εξάδα.
Ο κόουτς Μπάνκι θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τους πολύτιμους Κορντινιέ και Χάκετ, οι οποίοι λόγω τραυματισμού έχασαν τα παιχνίδια της προηγούμενης (και τελευταίας) «διαβολοβδομάδας» της σεζόν.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,75 ο Σλούκας over 6,5 ασίστ στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button