Προγνωστικά Στοιχήματος

Βραζιλία vs Ακτή Ελεφαντοστού – Προγνωστικά για στοίχημα την Κυριακή 20/6/10 (Brazil – Ivory Coast)

Την Κυριακή 20 Ιουνίου 2010 στις 21:30 ώρα Ελλάδος (τηλεοπτική μετάδοση ΝΕΤ) ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός κόσμος θα περιμένει την Βραζιλία να ξεδιπλώσει το ταλέντο της απέναντι στην πλέον υποσχόμενη εκπρόσωπο της Αφρικανικής ηπείρου, την Ακτή Ελεφαντοστού.

Οι Βραζιλιάνοι αν και δυσκολεύτηκαν απέναντι στους Βοριοκορεάτες στην πρώτη αγωνιστική κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Στο δεύτερο παιχνίδι, που θα είναι απέναντι σε μια πιο δύσκολη ομάδα, θέλουν να εμφανιστούν βελτιωμένοι για να δικαιολογήσουν ότι βρίσκονται ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Ακτή Ελεφαντοστού στην πρώτη αγωνιστική κατάφερε και αυτή να αποφύγει την ήττα από την Πορτογαλία και να είναι μέσα στο κυνήγι της πρόκρισης. Αν και στους υπολογισμούς τους για την πρόκριση ίσως δεν υπολογίζουν τους βαθμούς από την αναμέτρηση με τη Βραζιλία αλλά το πιθανό τρίποντο κόντρα στη Βόρεια Κορέα στην τελευταία αγωνιστική, αν θα μπορούσαν να αποσπάσουν κάποιο βαθμό από τη Βραζιλία θα ήταν πολύ σημαντικό. Αν πάλι δεν τα καταφέρουν, τότε θα θέλουν σίγουρα να μην χάσουν με πολλά γκολ διαφορά, γιατί η πρόκριση είναι πολύ πιθανό να κριθεί στη διαφορά τερμάτων.

Στο stoixima περιμένουμε την Βραζιλία να την δούμε να παίζει ακόμα καλύτερα από τον πρώτο αγώνα και να καταφέρνει να πάρει τη δεύτερη νίκη της στο Μουντιάλ του 2010, οπότε τα προγνωστικά μας στο στοίχημα 1Χ2 θα είναι άσσος.

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button