CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Βόρεια Ιρλανδία vs Ελλάδα – Πέμπτη 02/06 – Προγνωστικά Nations League C

Και οι δύο ψάχνουν το βράδυ της Πέμπτης (02/06, 21:45) ένα νέο ξεκίνημα μετά την αποτυχία πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ του Κατάρ.
Η άφιξη του Γκουστάβο Πογέτ έχει φέρει έναν… άνεμο αισιοδοξίας στην Εθνική μας ομάδα, η οποία έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει ιδανικά την προσπάθεια ανόδου στη 2η κατηγορία του Nations League κόντρα στους μαχητικούς αλλά μετριότατους Βορειοϊρλανδούς.
Εξι φορές έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν, όλες σε επίσημο επίπεδο (τελευταία το 2015 για τα προκριματικά του Euro 2016). Μοιρασμένη η παράδοση με κάθε χώρα να μετράει από 3 νίκες.
Φυσικά, όλοι θυμόμαστε την επικράτηση με 1-0 στις 11 Οκτωβρίου του 2003 στη Λεωφόρο, με το γκολ του Τσιάρτα να δίνει την πρόκριση στο Euro του 2004!
Η ομάδα του Ιαν Μπάρακλο προσπάθησε να κάνει το «μπαμ» και να εξασφαλίσει την παρουσία της σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά το 1986, αλλά έπεσε πάνω σε Ελβετία και Ιταλία.
Αμυνα… αυτοθυσίας, φουλ τρεξίματα, σκληρά μαρκαρίσματα και… μισό γκολ μπροστά παραδοσιακά η τακτική της Β. Ιρλανδίας.
Εφτασε η ώρα για τον Γκουστάβο Πογέτ να κοουτσάρει και επίσημα για πρώτη φορά την Ελλάδα.
Ο Ουρουγουανός, άλλοτε τεχνικός τη ς ΑΕΚ, θα στηριχθεί κυρίως στους παίκτες που αγωνίζονται εκτός συνόρων και κυρίως στους επιθετικούς Μπακασέτα, Παυλίδη, Γιακουμάκη και Φούντα που… πετούν φωτιές!
Φυσικά στόχος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Nations League, η πρωτιά και η άνοδος στη 2η κατηγορία (Γ’ κατηγορία, 2ο γκρουπ: Ελλάδα, Β. Ιρλανδία, Κύπρος, Κόσοβο).

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 3,35 να σκοράρει ο Γιακουμάκης στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button