CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Γαλλία vs ΗΠΑ – Σάββατο 7/8 – Προγνωστικά Τελικός Ολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ

Η σπουδαία στιγμή για την Γαλλία και τις ΗΠΑ έφτασε στο Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ που γίνεται στο Τόκιο.
Στις 05:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου (7/8) οι «τρικολόρ» θα προσπαθήσουν να… προβληματίσουν ξανά την Αμερική, η οποία είναι και το μεγάλο φαβορί για τη νίκη στον τελικό και το χρυσό μετάλλιο.

Μετά από ένα μυθικό παιχνίδι η Γαλλία νίκησε (90-89) την Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς στον δεύτερο ημιτελικό, με το ματς να κρίνεται από την τάπα του Μπατούμ στον Πρέπελιτς στο φινάλε του αγώνα!
Πρωταγωνιστής για τους «τρικολόρ» ο Ντε Κολό (25 π.), 9 π., 16 ρ. και 4 τάπες είχε ο Γκομπέρ, 23 π. η συνεισφορά του Φουρνιέ.

Στον πρώτο ημιτελικό, η Αμερική μπήκε… μπλαζέ στο πρώτο ημίχρονο (βρέθηκε στο -15 με 26-41 από την Αυστραλία), όμως στη συνέχεια πάτησε το γκάζι και έφτασε στο άνετο 97-78.
Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς ο Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος σημείωσε 23 π., ενώ μάζεψε 9 ριμπάουντ. Ξανά πολύ σημαντικός ο πρωταθλητής με τους Μιλγουόκι Μπακς Τζρου Χόλιντεϊ (11 π., 8 ρ. και 8 ασ.), καλός και ο γκαρντ των Φοίνιξ Σανς Ντέβιν Μπούκερ (20 π.).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2019 στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας η Γαλλία είχε
αποκλείσει στα προημιτελικά τις ΗΠΑ και στο τέλος έφτασε στο χάλκινο μετάλλιο, ενώ στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο επικράτησε ξανά της ομάδας του Γκρεγκ Πόποβιτς με 83-76.

Χωρίς κάποιο… απρόοπτο το ιατρικό δελτίο των δύο ομάδων.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,90 ο Κέβιν Ντουράντ Πρώτος Σκόρερ στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button