CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Γαλλία vs Τουρκία – Δευτέρα 14/10/2019 – Προκριματικά Euro 2020

*8ος όμιλος (σε 7 αγώνες): Τουρκία 18 β., Γαλλία 18 β., Ισλανδία 12 β., Αλβανία 9 β., Ανδόρρα 3 β., Μολδαβία 3 β. – (προκρίνονται οι δύο πρώτοι) 

Η Γαλλία ήταν ανώτερη στο «σπίτι» της Ισλανδίας, αλλά νίκησε με το φτωχό 1-0 με το πέναλτι του Ζιρού στο 2ο ημίχρονο. Φιγουράρει με την Τουρκία στην κορυφή του ομίλου, με «τρίποντο» απόψε στο «Σταντ ντε Φρανς» εξασφαλίζει την παρουσία της στο Euro 2020.

Ξεκάθαρος ο προπονητής των «τρικολόρ», Ντεσάμπ όσον αφορά το θέμα της μη κλήσης του Μπενζεμά «θέλω το επίκεντρο να είναι η ομάδα και τίποτα άλλο», τα λόγια του Γάλλου εκλέκτορα.

Αγώνα δρόμου για να προλάβει το σημερινό παιχνίδι (14/10/2019, 21:45) κάνει ο μέσος της Τσέλσι, Καντέ (οι πιθανότητες είναι υπέρ του), ενώ εκτός αποστολής για διάφορους λόγους έμειναν οι Γιορίς (τ), Ουμτιτί (α), Πογκμπά (μ), Εμπαπέ (ε), Τοβέν (ε), Φεκίρ (ε), Μαρσιάλ (ε), Ντεμπελέ (ε), Λακαζέτ (ε).

Η Τουρκία επικράτησε με τα χίλια ζόρια της Αλβανίας (1-0 στις καθυστερήσεις στο «Σουκρού Σαράτοσγλου»). Χαμός έγινε σε όλον τον κόσμο με τον… στρατιωτικό πανηγυρισμό των παικτών του Σενόλ Γκιουνές.

Χωρίς σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα στο Παρίσι οι Τούρκοι, ο Γκιουνές ετοιμάζει τον Τοσούν για την κορυφή της επίθεσης, με στόχο να χτυπήσει στην κόντρα.

Η Γαλλία δεν αστειεύεται εντός έδρας. Συνήθως «πνίγει» τους αντιπάλους της και δημιουργεί ευκαιρίες με το… τσουβάλι. Ναι ο Ντεσάμπ δεν έχει πλήρη αποστολή στη διάθεσή του, όμως παρ’ όλα αυτά η 18άδα των «τρικολόρ» είναι γεμάτη από ποιότητα και ταλέντο. Ασος!  

Η πρότασή μου: Γαλλία - Τουρκία: Νίκη Γαλλίας στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button