CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Γεωργία vs Ελλάδα – Τρίτη 26/03 – Προγνωστικά Euro 2024

Μονός τελικός για τα πλέι οφ του Euro 2024 μέσω του Nations League στην «Boris Paichadze Dinamo Arena» (55.000 θ., έγινε sold out) της Τιφλίδας ανάμεσα στην Γεωργία και την Ελλάδα (26/03, 19:00).
Αν το ματς λήξει ισόπαλο, ακολουθούν ημίωρη παράταση κι αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.
Ο νικητής του ζευγαριού θα μπει στον 6ο όμιλο του Euro 2024, μαζί με Τουρκία, Πορτογαλία και Τσεχία.
Η Γεωργία ήταν καλύτερη από το Λουξεμβούργο στον ημιτελικό των πλέι οφ, νίκησε 2-0 και διεκδικεί την πρόκριση σε τελική φάση Euro για πρώτη φορά στην ιστορία της ως ανεξάρτητο κράτος!
Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο σκόρερ Ζιβζιβάτζε (40′, 63′). Ο επιθετικός της Καρλσρούης είχε δοκάρι στο 13′ και ακυρωθέν γκολ στο 21′, εξαιρετικός και ο Σενγκέλια του Παναιτωλικού με την ασίστ στο 2ο γκολ και δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ, στο 58′.
Η πιο ευχάριστη είδηση για τον κόουτς Σανιόλ είναι η επιστροφή από τιμωρία του ηγέτη/σταρ Κβαρατσκέλια (Νάπολι).
Η Εθνική μας έκανε σούπερ εμφάνιση κόντρα στο Καζακστάν στην κατάμεστη Αγιά Σοφιά, φτάνοντας δια περιπάτου στο εμφατικό 5-0.
Τώρα, η Ελλάδα παλεύει για την πρώτη επιστροφή της σε μεγάλη διοργάνωση από το Μουντιάλ του 2014 και την επιστροφή σε Euro μετά το 2012.
Τέσσερις διαφορετικοί σκόρερ για την ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ (9′ Μπακασέτας πέναλτι, 15′ Πέλκας, 37′ Ιωαννίδης, 40′ Κουρμπέλης – αυτογκόλ ο Ταπάλοβ στο 86′.
Δύο ασίστ είχε ο Μασούρας, μία ο Τσιμίκας.
Πιθανή ενδεκάδα: Βλαχοδήμος, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Μπάλντοκ, Μπακασέτας, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μασούρας, Πέλκας, Ιωαννίδης.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 3,40 διπλό και over 1,5 συνολικά γκολ στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button