CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Γιούμπανκς vs Τσιτσιπάς – Δευτέρα 10/07 – Προγνωστικά Γουίμπλεντον 2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς άφησε πίσω του το εμπόδιο του Λάσλο Ντζέρε (3-0 σετ) και τα… απλά μαθηματικά «λένε» ότι χρειάζεται τέσσερις νίκες για να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής στο Wimbledon 2023 προκειμένου να πανηγυρίσει το πρώτο Grand Slam της καριέρας του!
Βέβαια, όσο στο τουρνουά υπάρχει ο σπουδαιότερος και πιο επιτυχημένος τενίστας όλων των εποχών, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, οι υπόλοιποι «μονομάχοι» γνωρίζουν ότι πρέπει να ανέβουν ένα… βουνό.
Πάμε, όμως, στο ματς του Τσιτσιπά κόντρα στον Κρίστοφερ Γιούμπανκς στο πλαίσιο του 4ου γύρου του φετινού Wimbledon, το οποίο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το μεσημέρι της Δευτέρας (10/07, 14:15).
Ο Τσιτσιπάς (Νο. 5 της παγκόσμιας κατάταξης) θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον 27χρονο υψηλόσωμο Αμερικανό (κάνει αξιοπρεπέστατο τουρνουά/στηρίζεται κυρίως στο δυνατό σερβίς του), ο οποίος έχει φτάσει μέχρι το Νο. 46 του ταμπλό, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν… τρομάζει τον Στέφανο.
Ο νικητής της δευτεριάτικης αναμέτρησης θα πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Γουίμπλεντον 2023.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,93 Over 43,5 Games στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button