CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Δανία vs Βέλγιο – Πέμπτη 17/6 – Προγνωστικά Euro 2020

Αναμέτρηση για τον 2ο όμιλο στην Κοπεγχάγη.
Όπως μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό, η κατάρρευση του Κρίστιαν Ερικσεν στο 43’ του αγώνα με τη Φινλανδία – και η αγωνία που χτύπησε κόκκινο – επισκίασαν τα πάντα στην ήττα της Δανίας (0-1) στο εναρκτήριο παιχνίδι της.

Η ομάδα του Κάσπερ Χιούλμαντ είχε την κατοχή της μπάλας και ένα… τσουβάλι ευκαιρίες, όμως στο 60’ πλήρωσε την μοναδική της αδράνεια στα μετ’ όπισθεν.
Στο 74’ έχασε πέναλτι με τον Πιερ Εμίλ-Χόιμπιεργκ, ο οποίος μάλλον έκανε μία από τις χειρότερες εκτελέσεις των τελευταίων χρόνων.

Η Δανία χρειάζεται πάση θυσία ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε και φυσικά χωρίς να έχει στο γήπεδο τον πιο ποιοτικό παίκτης της, τον Κρίστιαν Ερικσεν.
Το Βέλγιο έκανε… πλάκα στη Ρωσία (3-0), με ορεξάτο τον φορ της Ιντερ, Λουκάκου (2 γκολ).
Ο κόουτς Ρομπέρτο Μαρτίνεθ δοκίμασε σχήματα και πρόσωπα, ενώ είχε την ευκαιρία να τσεκάρει την ετοιμότητα και κάποιων παικτών που δεν προορίζονται για το αρχικό σχήμα.

Αγωνία για τον ηγέτη Ντε Μπρούινε, ο οποίος λογικά θα προφυλαχθεί (και) το απόγευμα της Πέμπτης.   
Από ‘κει και πέρα, τρεις διαδοχικές ήττες μετράει η Δανία σε τελική φάση Euro και τέσσερις στα πέντε τελευταία. Στα 11 τελευταία έχει 2-2-7. Επίσης, μία φορά μετά το 1992 που κέρδισε το Euro, κατάφερε να φτάσει σε νοκ άουτ φάση (το 2004 στα προημιτελικά).

Εννιά γκολ έχει πετύχει ο Λουκάκου στα 7 τελευταία επίσημα ματς του Βελγίου, ενώ η ομάδα του Μαρτίνεθ σκοράρει σε 31 σερί αγώνες!
Τελευταία φορά που έμεινε στο μηδέν ήταν στο Μουντιάλ του 2018, στον ημιτελικό με τη Γαλλία!  

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,25 να σκοράρει ο Λουκάκου στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button