CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ελλάδα vs Καζακστάν – Πέμπτη 21/03 – Προγνωστικά Euro 2024

Δέκα χρόνια μετά το Μουντιάλ του 2014, η Ελλάδα είναι δύο βήματα μακριά από το όνειρο της συμμετοχής σε μια μεγάλη διοργάνωση – στο Euro του 2024 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας.
Η Εθνική μας υποδέχεται την Πέμπτη (21/03, 21:45) το Καζακστάν στην Αγιά Σοφιά, σε νοκ άουτ παιχνίδι (με παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι) για την πρόκριση στον τελικό των μπαράζ, όπου θα κριθεί ένα εισιτήριο για το Euro 2024.
Ο άλλος ημιτελικός είναι το Γεωργία-Λουξεμβούργο.
Η έδρα του τελικού θα είναι η Τιφλίδα ή το Λουξεμβούργο, ανάλογα με το ποιος θα κερδίσει στην μεταξύ τους μονομαχία.
Είναι προφανές ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει μια τεράστια ευκαιρία μπροστά της (αυτή την κέρδισε μέσω της πορείας της στο Nations League) να βρεθεί ξανά σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης.
Φρέσκο όνομα στις κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ ο Τζόλης, που κάνει όργια στη Φορτούνα (14 γκολ), με την αποστολή της Ελλάδας να αποτελείται από τους: Βλαχοδήμο, Πασχαλάκη, Διούδη, Αθανασιάδη, Τσιμίκα, Τζαβέλλα, Χατζηδιάκο, Μαυροπάνο, Ρότα, Ρέτσο, Μπάλντοκ, Κουλιεράκη, Σάλιακα, Μάνταλο, Μπακασέτα, Μπουχαλάκη, Κουρμπέλη, Ζέκα, Πέλκα, Σιώπη, Κωνσταντέλια, Μασούρα, Παυλίδη, Γιακουμάκη, Τζόλη, Χατζηγιοβάνη και Ιωαννίδη.
Μεγάλη στιγμή, βέβαια και για τους Καζάκους, που ψάχνουν με… μανία την πρώτη πρόκριση της ιστορίας τους στα τελικά μιας μεγάλης διοργάνωσης!
Τρομερή δουλειά από τον Ρώσο τεχνικό Αντίεφ, που έχει μεταμορφώσει το Καζακστάν τα δύο τελευταία χρόνια, βάζοντάς το ουσιαστικά στον ποδοφαρικό χάρτη.
Κλείνοντας, η υπεροχή της Ελλάδας είναι αδιαμφισβήτητη και εύκολα ή δύσκολα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα βρει τον τρόπο να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των Καζάκων…

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,85 άσος και under 3,5 γκολ στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button