CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ελλάδα vs Κύπρος – Πέμπτη 09/06 – Προγνωστικά Nations League

Ελλάδα εναντίον Κύπρου το βράδυ της Πέμπτης (09/06, 21:45) στο – εκτός απρόοπτου – κατάμεστο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου (χωρητικότητας 22.000 θεατών).
Η αναμέτρηση είναι για την 3η αγωνιστική του 2ου γκρουπ της Γ’ κατηγορίας του Nations League.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει κάνει το 2Χ2 στο ξεκίνημα, με δύο διπλά σε Β. Ιρλανδία και Κόσοβο, με το ίδιο σκορ (0-1) και τον ίδιο σκόρερ (Μπακασέτα).
Το σύνθημα εν όψει Κύπρου «έριξε» πριν λίγες ώρες με τις δηλώσεις του ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γκουστάβο Πογιέτ: «την Πέμπτη δεν υπάρχει αδερφική σχέση, υπάρχει μόνο η νίκη», είπε ο Ουρουγουανός τεχνικός σε μία ατάκα γεμάτη νόημα.
Πλέον, με δύο νίκες στο Βόλο (ακολουθεί το Κόσοβο στις 12 Ιουνίου) είναι πιθανό η Εθνική μας να εξασφαλίζει την πρωτιά του ομίλου και ταυτόχρονα την άνοδο στη Β’ κατηγορία του Nations League.
Η Κύπρος ήταν καλύτερη από τη Β. Ιρλανδία, δημιούργησε… καταστάσεις μπροστά από την εστία των αντιπάλων της, όμως για μία ακόμη φορά έμεινε στο 0-0.
Αξιοσημείωτο ότι στα 12 από τα 16 τελευταία παιχνίδια της δεν κατάφερε να σκοράρει! Τουλάχιστον πήρε τον πρώτο της βαθμό στον όμιλο.
Τρέχει ένα σερί τεσσάρων διαδοχικών under και N/G.
Στην αποστολή που κάλεσε ο κόουτς Νίκος Κωστένογλου ξεχωρίζουν οι Γκόγκιτς, Κάστανος, Αρτυματάς και Σωτηρίου.
Οσο για την προϊστορία, 15 φορές έχουν αναμετρηθεί Ελλάδα και Κύπρος στο παρελθόν, με την Ελλάδα να μετράει 12 νίκες, την Κύπρο 2, ενώ ένα μεταξύ τους παιχνίδι έληξε χωρίς νικητή.
Μάλιστα, η Εθνική μας μετράει 6 σερί νίκες, με την τελευταία κυπριακή νίκη να είναι το 2001.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,50 να σκοράρει ο Μπακασέτας στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button