CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ελλάδα vs Μ. Βρετανία – Πέμπτη 30/06 – Προγνωστικά Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023

Η εποχή Ιτούδη στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας ξεκινάει την Πέμπτη (30/06, 20:00), στον εντός έδρας αγώνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στη Λάρισα με αντίπαλο τη Μ. Βρετανία.
Αυτή είναι η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της Εθνικής μας στον πρώτο γύρο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, το οποίο θα διεξαχθεί σε Ινδονησία, Ιαπωνία και Φιλιππίνες, με την Ελλάδα να έχει εξασφαλίσει τη θέση της στον δεύτερο γύρο της προκριματικής φάσης.
Βέβαια, μετρούν όλα τα αποτελέσματα, αφού οι ομάδες τα μεταφέρουν στον επόμενο γύρο! 
Ο Δ. Ιτούδης για το ματς με τη Μ. Βρετανία έχει στη διάθεσή του τους Παπανικολάου (Ολυμπιακός), Παπαγιάννη (Παναθηναϊκός), Παπαπέτρου (Παναθηναϊκός), Λαρεντζάκη (Ολυμπιακός), Δ. Αγραβάνη (Προμηθέας), Κασελάκη (Περιστέρι), Γκίκα (Προμηθέα), Μποχωρίδη (Παναθηναϊκός), Ντόρσεϊ (Ολυμπιακός), Λούντζη (Ολυμπιακός), Μωραϊτη (Περιστέρι), Γόντικα (Πιτέστι), Κουζέλογλου (ΑΕΚ), Π. Καλαϊτζάκη (Λιετκαμπέλις), Κ. Αντετοκούνμπο (Βιλερμπάν) και Χουγκάζ (Παναθηναϊκός).
Εκτός για λόγους ξεκούρασης, έμειναν οι Σλούκας, Νικ Καλάθης.
Η Ελλάδα βρίσκεται στο ίδιο γκρουπ με Τουρκία και Μ. Βρετανία (και οι 3 συνεχίζουν στον δεύτερο γύρο των προκριματικών), εκεί όπου ήδη έχουν κερδίσει τη θέση τους η Σερβία, η Λετονία, η Γαλλία, η Λιθουανία, η Γεωργία, η Ισπανία, η Ιταλία, η Ισλανδία και η Ολλανδία.
Υπενθυμίζουμε σ’ αυτό το σημείο ότι η Μ. Βρετανία μας είχε νικήσει στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Νιούκαστλ (78-69), όμως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε ταξιδέψει στην Αγγλία με σύνθεση… ανάγκης για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς οι παίκτες της Euroleague είχαν υποχρεώσεις με τους συλλόγους τους.
Επίσης, δείγμα της μεγάλης αγάπης του κόσμου για την επίσημη αγαπημένη είναι το γεγονός ότι εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες τα εισιτήρια για τον αγώνα της Πέμπτης στη Λάρισα, με την ΕΟΚ να ανακοινώνει από τη Δευτέρα το sold out. 

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,87 ο Λαρεντζάκης Over 5,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI


 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button