CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ελλάδα: Super League 2022-23 – Μακροχρόνια

Ετοιμη για δράση και η ελληνική Super League 1, με την αναμέτρηση της Παρασκευής (19/08, 21:30) ανάμεσα στο Βόλο και τον Αστέρα Τρίπολης, να ανοίγει το… χορό!
Λίγες ώρες, λοιπόν, πριν την πρώτη σέντρα, είναι ευκαιρία να ασχοληθούμε με κάποια μακροχρόνια (2 οι βασικές προτάσεις της στήλης):
Το πρώτο μακροχρόνιο αφορά την ομάδα που εκτιμούμε πως έχει τα φόντα για να κόψει πρώτη το νήμα στο φινάλε του φετινού μαραθωνίου.
Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από μία χρονιά… μερικής επιστροφής στην κανονικότητα, κατακτώντας το Κύπελλο (πρώτη κούπα μετά από 8 χρόνια) αλλά και της επιστροφής του στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις έπειτα από μία πενταετία.
Απόλυτο αφεντικό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος δικαίως απολαμβάνει τη στήριξη και την αναγνώριση του κόσμου των πράσινων.
Ο Γιοβάνοβιτς ανανέωσε το συμβόλαιό του, έχοντας αυξημένες αρμοδιότητες και με όνειρο να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στη… Γη της Επαγγελίας.
Οι έως τώρα προσθήκες είναι από το πάνω ράφι, ενώ αναμένεται και εντυπωσιακό φινάλε στο μεταγραφικό μέτωπο (κοντά στον Βραζιλιάνο παιχταρά Μπερνάρντ/μεσοεπιθετικός):
Ο Λοντίγκιν (τερματοφύλακας) θα φέρει ανταγωνισμό στον Μπρινιόλι, ο Μάγκνουσον «γέμισε» και με το παραπάνω το κενό του Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας, ο χαφ Τσέριν θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό του Γκατσίνοβιτς που μετακόμισε στην ΑΕΚ, ο ποιοτικός Βέρμπιτς θα φέρει δημιουργία στα «φτερά» και λογικά ο φορ Σπόραρ περισσότερα γκολ από τους Μακέντα, Καρλίτος που αποχώρησαν.
Αποχαιρέτησαν οι χαφ Βιγιαφάνες, Μαουρίσιο και ο εξτρέμ Χατζηγιοβάννης, «μικρό το κακό» λένε στους πράσινους.
Βάζουμε στην εξίσωση και το ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι απόλυτα προσηλωμένος στη μάχη του πρωταθλήματος, καθώς η διαδρομή του στο Κόνφερενς Λιγκ τελείωσε πρόωρα (αποκλεισμός από τη Σλάβια Πράγας).

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 7,00 ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει το πρωτάθλημα στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η δεύτερη πρότασή μας… έρχεται από την Κρήτη και είναι ο ΟΦΗ:
Την προηγούμενη σεζόν βρέθηκε πολύ κοντά στην είσοδό του στα πλέι οφ, όμως ο τελικά ο ΠΑΣ Γιάννινα άφησε τους Κρητικούς με την… όρεξη και στην 7η θέση της κανονικής περιόδου.
Σταθερά στο τιμόνι της ομάδας ο μπαρουτοκαπνισμένος Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος έχει στη διάθεσή του ένα ιδιαίτερα αξιόλογο υλικό, με τις απαιτήσεις της διοίκησης, φυσικά, να ανεβαίνουν.
Ο Ολλανδός, Στέφενς παίρνει τα γάντια του βασικού τερματοφύλακα (πωλήθηκε ο Επασί,
αποχώρησε ο Βάτερμαν), ενώ παρελθόν αποτελούν και οι Λάμπρου (εξτρέμ), Φελίπε (φορ). Νέο «κανόνι» των Κρητικών ο μέχρι πρότινος φορ της Μαλάτιασπορ Ντίκο.
Στα μετ’ όπισθεν ενισχύθηκε με τους Σκανδιναβούς Τοράρινσον και Λάρσον, ενώ δεν έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις του, αναζητώντας ακόμα 1-2 παίκτες για τη… ραχοκοκαλιά που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,50 ο ΟΦΗ να τερματίσει στους πρώτους 6 της κανονικής περιόδου στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button