CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ελλάδα vs Τουρκία – Παρασκευή 25/02 – Προγνωστικά Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023

Μόνο ξεκάθαρη δεν είναι η κατάσταση στον 2ο προκριματικό όμιλο της Ευρωπαϊκής ζώνης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 που θα διεξαχθεί σε Ινδονησία, Φιλιππίνες και Ιαπωνία, μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές στο «παράθυρο» του περασμένου Νοέμβρη.
Όλα είναι ανοιχτά για τα 3 εισιτήρια που οδηγούν στην επόμενη φάση της προκριματικής διαδικασίας (8 γκρουπ των 4 στην Ευρωπαϊκή ζώνη, προκρίνονται οι τρεις πρώτοι από τον κάθε όμιλο μεταφέροντας τα αποτελέσματά τους).
Μέχρι τώρα στη βαθμολογία έχουμε: Λευκορωσία 1-1, Τουρκία 1-1, Ελλάδα 1-1, Μεγάλη Βρετανία 1-1.

Πολύ σημαντικά για την Εθνική μας ομάδα τα δύο διαδοχικά παιχνίδια με την Τουρκία (25/02, 18:00 στο γήπεδο των Α. Λιοσίων και στις 28/02 στην Κωνσταντινούπολη).
Σούπερ ενισχυμένο το ρόστερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για το «παράθυρο» του Φεβρουαρίου, καθώς στη διάθεση του κόουτς Σωτήρη Μανωλόπουλου βρίσκονται οι Δημήτρης Αγραβάνης (Προμηθέας), Νίκος Γκίκας (Προμηθέας), Κώστας Γόντικας (Ιωνικός Νικαίας), Βασίλης Καββαδάς (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Κακλαμανάκης (Λαύριο), Νικ Καλάθης (Μπαρτσελόνα – παρέμεινε στη Βαρκελώνη), Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (Λιετκαμπέλις), Γιώργος Καμπερίδης (ΠΑΟΚ), Λεωνίδας Κασελάκης (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Κατσίβελης (Περιστέρι), Γιάννης Κουζέλογλου (ΑΕΚ), Γιαννούλης Λαρεντζάκης (Ολυμπιακός), Μιχάλης Λούντζης (Ολυμπιακός), Βασίλης Μουράτος (Λαύριο), Λευτέρης Μποχωρίδης (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Μωραϊτης (Περιστέρι), Γιώργος Παπαγιάννης (Παναθηναϊκός), Κώστας Παπανικολάου (Ολυμπιακός), Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός), Νίκος Ρογκαβόπουλος (Προμηθέας), Κώστας Σλούκας (Ολυμπιακός), Γιώργος Τσαλμπούρης (Απόλλων Π.), Δημήτρης Φλιώνης (ΑΕΚ) και Νίκος Χουγκάζ (Παναθηναϊκός).
Από την άλλη πλευρά, ο Τούρκος κόουτς Ορχούν Ενέ θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον σταρ της Εφές Σέιν Λάρκιν, αλλά όχι και τον σέντερ της Μπαρτσελόνα Σερτάκ Σανλί.
Ο Τούρκος εκλέκτορας υπολογίζει κανονικά και στους Μαχμούτογλου (Φενέρμπαχτσε), Μπίρσεν (Φενέρμπαχτσε), όπως επίσης στους Τουντσέρ και Γκάσι της Εφές.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,88 η Τουρκία Under 73,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button