CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ελλάδα vs Τσεχία – Παρασκευή 23/02 – Προγνωστικά προκριματικά Eurobasket 2025

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από την πρώτη μάχη της Εθνικής μας στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025 κόντρα στην Τσεχία, το βράδυ της Παρασκευής (23/02, 21:00) στο ΣΕΦ.
Η Ελλάδα βρίσκεται μαζί με τους Τσέχους, τη Μεγάλη Βρετανία και τους Ολλανδούς στον 6ο όμιλο, με τις τρεις πρώτες ομάδες να παίρνουν το εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης που θα γίνει στα γήπεδα της Κύπρου, της Πολωνίας, της Φινλανδίας και της Λετονίας.
Βέβαια, οι προβολείς πέφτουν πάνω στον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας, έχοντας στο πλευρό του στο τεχνικό τιμ τους Ηλία Καντζούρη, Στέφανο Τριαντάφυλλο και Διαμαντή Παναγιωτόπουλο.
Η προκριματική φάση θα διεξαχθεί σε τρία «παράθυρα» (19-27 Φεβρουαρίου 2024, 18-26 Νοεμβρίου 2024 και 17-25 Φεβρουαρίου 2025).
Στις πρώτες του κλήσεις, ο Σπανούλης συμπεριέλαβε 11 παίκτες euroleague για τα δύο ματς του πρώτου «παράθυρου» (την Παρασκευή με την Τσεχία στο ΣΕΦ και την Δευτέρα με την Ολλανδία εκτός έδρας).
Οι παίκτες που επέλεξε ο ομοσπονδιακός προπονητής είναι οι: Κώστας Παπανικολάου (εκτός μάχης λόγω ενοχλήσεων στο δεξιό γαστροκνήμιο), Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Λευτέρης Μποχωρίδης (τέθηκε και αυτός νοκ άουτ λόγω τραυματισμού), Νίκος Ρογκαβόπουλος, Κώστας Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Μωραΐτης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Τόμας Γουόκαπ, Γιάννη Κουζέλογλου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Τολιόπουλος, Λευτέρης Μαντζούκας, Ναζ Μήτρου Λονγκ, Βαγγέλης Ζούγρης.
Οσο για την Τσεχία, διαθέτει δυνατή αποστολή, που σίγουρα είναι αρκετά επικίνδυνη!
Για τους Τσέχους προέκυψε ένα σημαντικό «αγκάθι», καθώς λόγω ενοχλήσεων τέθηκε νοκ άουτ ο σέντερ της Μπαρτσελόνα Γιαν Βέσελι.
Η αποστολή της Τσεχίας: Αουντα, Μπαλίντ, Μπάλβιν, Μπόχατσικ, Μοχμ, Χάνζλικ, Χρούμπαν, Χούστακ, Γέλινεκ, Κόβαρ, Κρέιτσι, Κριζ, Κίζλινικ, Πάλιζα, Πέτερκα, Σαμούρα, Σατοράνσκι, Σεχνάλ, Σλάβικ, Σβετς, Μάρτιν Σβόμποντα, Ματέι Σβόμποντα, Σικόρα.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,85 ο Μήτογλου over 12,5 πόντους στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button