CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Ελλάδα vs Βοσνία/Ερζεγοβίνη – Τρίτη 15/10/2019 – Προκριματικά Euro 2020

*10ος όμιλος (σε 7 αγώνες): Ιταλία 21 β., Φινλανδία 12 β., Αρμενία 10 β., Βοσνία/Ερζεγοβίνη 10 β., Ελλάδα 5 β., Λιχτενστάιν 2 β. – (προκρίνονται οι δύο πρώτοι)

Η Εθνική μας έπεσε με ψηλά το κεφάλι στο «Ολίμπικο» (ηττήθηκε 2-0 από την Ιταλία με δύο γκολ που δέχθηκε στο τελευταίο ημίωρο), όμως για να λέμε την αλήθεια αν ήμασταν πιο ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια θα είχαμε… ξεράνει τον Ρομπέρτο Μαντσίνι και τους παίκτες του (χάσαμε σπουδαίες ευκαιρίες στο 0-0).  

Ο Τζον Φαν Σιπ επανέλαβε στις δηλώσεις του ότι χτίζει από την αρχή την ομάδα με μεγάλο στόχο την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Στην αμυντική λειτουργία παρουσιάσαμε σημαντική βελτίωση στην Ιταλία, ωστόσο θα πρέπει να ανεβάσουμε στροφές και στον τομέα της δημιουργίας. Στο «Ολίμπικο» είχαμε κάτι παραπάνω από 20% κατοχή μπάλας…

Την πόρτα της ενδεκάδας για το σημερινό ματς με την Βοσνία στο ΟΑΚΑ (15/10/2019, 21:45) χτυπά ο Βλαχοδήμος (αντί του Πασχαλάκη), ενώ υπολογίζονται ξανά οι

Φετφατζίδης, Μασούρας, Ρέτσος. Εκτός αποστολής οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τοροσίδης, Σάμαρης, Μήτρογλου.

Η Βοσνία/Ερζεγοβίνη «ποδοπάτησε» την Φινλανδία (4-1) και μπήκε για τα καλά στο κόλπο για την κατάκτηση της 2ης προνομιούχου θέσης στο 10ο γκρουπ.

Ο προπονητής της, Ρόμπερτ Προσινέτσκι δεν έχει στη διάθεσή του τον τερματοφύλακα Μπέγκοβιτς και τον φορ Τζέκο, όμως υπολογίζει κανονικά στον ηγέτη (μέσο της Γιουβέντους) Πιάνιτς, από τα πόδια του οποίου περνάει όλο το παιχνίδι των Βόσνιων.

Η παρέα του Πιάνιτς είναι σε πολύ καλή κατάσταση και βρίσκει με συνέπεια τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, όμως η Εθνική μας προσπαθεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και να φτιάξει την ψυχολογία της εν όψει των προκριματικών του Μουντιάλ. Η ήττα θα είναι πισωγύρισμα για την Ελλάδα και αυτό είναι το τελευταίο που θέλει ο Φαν Σιπ.

Το Under 2,5 goals σε πρώτο πλάνο…  

Η πρότασή μου: Ελλάδα – Βοσνία/Ερζεγοβίνη: Under 2,5 goals στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button