Προγνωστικά Στοιχήματος

Στοίχημα για τον επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού

Οι επικρατέστεροι υποψήφιοι και οι αποδόσεις τους

Η Novibet, πιστή στην αποστολή της να προσφέρει στους φίλους του στοιχήματος άπειρες επιλογές ακόμα και στις πιο απίθανες αγορές, ανέβασε λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του Αργύρη Πεδουλάκη αποδόσεις για τον επικρατέστερο προπονητή που θα τον αντικαταστήσει

Σε μια Ευρώπη που στερείται καλών προπονητών οι οποίοι είναι ελεύθεροι αυτή τη στιγμή και σε έναν “ηλεκτρικό πάγκο” που κατάφερε να στεριώσει μόνο ο Τσάβι Πασκουάλ τα τελευταία χρόνια, οι υποψήφιοι είναι αρκετοί και οι αποδόσεις ενδιαφέρουσες. Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα βρείτε στην κατηγορία: Στοίχημα για τον επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού, με την σημείωση όμως πως αυτή αναφέρεται στον: Πρώτο Προπονητή για 10 αγώνες τo λιγότερο.

Φαβορί για την ώρα ο μέχρι πρότινος βοηθός του Αργύρη Πεδουλάκη, ο Γιώργος Βόβορας. Με μεγάλη εμπειρία σε πόστο βοηθού εδώ και αρκετά χρόνια, θήτευσε δίπλα σε ονόματα όπως ο Πασκουάλ και ο Πιτίνο. Οι μπουκ εκτιμούν πως ίσως αυτή να είναι μια ευκαιρία που θα αρπάξει από τα μαλλιά ο συμπαθής κος Βόβορας και γιαυτό δίνεται ως φαβορί, μιας και τα 10 ματς δεν είναι και πολλά για κάποιον σε μεταβατικό στάδιο.

Δες τις αποδόσεις

Ο γνώριμος μας και διακαής πόθος όλων των φίλων του Παναθηναϊκού, ο μέγας hall of famer Ρικ Πιτίνο είναι το δεύτερο φαβορί. Παρόλο που η θέση του ως ομοσπονδιακού προπονητή υποδαυλίζει κάπως τις πιθανότητές του για μια θέση σε πάγκο ομάδας ευρωλίγκας, ο Ρικ Πιτίνο δεν έκρυψε ποτέ τη λατρεία του για τη θέση του στον πάγκο των 6 φορές πρωταθλητών Ευρώπης. Μια πιθανή επαναπρόσληψή του είναι κατά τη γνώμη μας λιγότερη πιθανή από την απόδοση που πληρώνει αυτή τη στιγμή και δύσκολα θα το ρισκάραμε.

Δες τις αποδόσεις

Μας αρέσει πάντως η απόδοση (ιδιαίτερα υψηλή) για τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ, που ενώ πολλοί θεωρούν εκ των φαβορί πληρώνει αρκετά καλά. Τις τελευταίες μέρες αυξάνονται οι φωνές που τον θεωρούν ιδανικό υποψήφιο, τη στιγμή που οι φωνές αυτές αποδοκιμάζουν σαν σωστή επιλογή το τρίτο φαβορί, το Δημήτρη Πρίφτη που για αυτούς δεν φέρει το ειδικό βάρος για την περίσταση. 

Δες τις αποδόσεις

Στη λίστα της Novibet θα δούμε κι άλλα ονόματα, άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο γνωστά. Ξεχωρίσαμε αυτό του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού Αντρέα Τρινκιέρι, από τους λίγους ελεύθερους προπονητές αυτή τη στιγμή με αρκετή εμπειρία στην Ευρωλίγκα. Ή ακόμα το Γιώργο Μπαρτζώκα που όμως θα βρει απέναντί του το κοινό του Παναθηναϊκού, το οποίο τον θεωρεί αποδιοπομπαίο τράγο μετά το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό

Δες τις αποδόσεις

Τα στοιχήματα για τον επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέροντα και μια ευχάριστη ενασχόληση σε μια στοιχηματικά άδεια εβδομάδα, λόγω απουσίας πρωταθλημάτων και Ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ρίξτε μια ματιά και δείτε αν συμφωνείτε με τους μπουκ της Novibet!

Σχετικά με το Αθλητικό Στοίχημα Novibet

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

 

Photo of stoixima.com.gr Admin

stoixima.com.gr Admin

Related Articles

Back to top button