CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ερυθρός Αστέρας vs Παναθηναϊκός – Τετάρτη 30/12 – Προγνωστικά Euroleague

Με καλή ψυχολογία η στήλη μπαίνει στη… μάχη της Τετάρτης κι αυτό γιατί το ειδικό του Σάσα Βεζένκοφ στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Κίμκι επιβεβαιώθηκε πολύ εύκολα.

Την ίδια στιγμή, ο Ερυθρός Αστέρας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο στην Ευρωλίγκα με 6 ήττες στα 7 τελευταία και ρεκόρ 5-11.

Απολύθηκε ο Σάσα Ομπράντοβιτς, στη θέση του ο… πρώην Ντέγιαν Ράντονιτς που επιστρέφει στον πάγκο των Σέρβων. Πάντως, για την Τετάρτη έχει σημαντικές απουσίες: εκτός μάχης οι Λόιντ, Χολ, Νοκό, Σιμόνοβιτς, παρελθόν ο ψηλός Τέρι.

Το παλεύει ο Παναθηναϊκός (5-10) και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει από τα χαμηλότερα μπάτζετ της διοργάνωσης κάτι που σημαίνει ότι υστερεί σε ποιότητα και λύσεις.

Ο κόουτς Βόβορας θα ρίξει στη μάχη τον Μακ που είχε κάποιες μικροενοχλήσεις τις τελευταίες ημέρες.  

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,87 το Over 16,5 πόντοι του Νεμάνια Νέντοβιτς στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ NOVIBET

Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός με κορυφαία ειδικά στοιχήματα

Με το παιχνίδι στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα ολοκληρώνεται για τον Παναθηναϊκό το 2020 σε ματς για την 17η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα (30/12, 20:00).

Να εκμεταλλευτεί το καλό φεγγάρι που διάγει αγωνιστικά θέλει ο Παναθηναϊκός στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα. Οι πράσινοι ηττήθηκαν τη περασμένη αγωνιστική από την Μακάμπι αλλά το δεύτερο τους ημίχρονο ήταν πολύ καλό και αυτό θέλουν να κρατήσουν. Όπως φυσικά και τη τεράστια εμφάνιση του Νέντοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός έχει ρεκόρ στη διοργάνωση 5 νικών και 10 ηττών, οι δύο εκ των οποίων στη παράταση (με Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης). Οι πρωταθλητές Ελλάδας επιδιώκουν μια νίκη που θα τους κρατήσει ζωντανούς βαθμολογικά και θα διατηρήσει από κάτω τους Σέρβους στον πίνακα.

Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός με σούπερ προσφορά*


Ο Ερυθρός Αστέρας είναι στη παρούσα φάση στο 5-11 έχοντας παίξει όλα τα παιχνίδια του, ενώ προέρχεται από την συντριβή στην Αγία Πετρούπολη 98-69 από την Ζενίτ. Στους Σέρβους είναι περίοδος ανακατατάξεων με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να επιστρέφει στη τεχνική ηγεσία και κάποιες αλλαγές να πραγματοποιούνται στο ρόστερ.

Οι πράσινοι τα τελευταία χρόνια δυσκολεύονται στο Βελιγράδι και η πιο πρόσφατη νίκη τους επί του Ερυθρού Αστέρα επί σερβικού εδάφους τοποθετείται τέτοια εποχή, στις 21 Δεκεμβρίου του 2017 (63-69).

Ο μεγάλος αγώνας παίζει με συναρπαστική προσφορά* για τα μέλη και κορυφαία ειδικά στοιχήματα παικτών και ομάδων.

Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία και στην Ευρωλίγκα!

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button