CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ερυθρός Αστέρας vs Παναθηναϊκός – Πέμπτη 13/10 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Το απόγευμα της Πέμπτης (13/10, 20:00) στο Βελιγράδι και συγκεκριμένα στη καυτή «Χάλα Πιονίρ» θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Με πολλές αλλαγές φέτος στο ρόστερ και τον πάγκο τους οι Σέρβοι, το πάλεψαν, πάντως, στην πρεμιέρα στην έδρα της πανίσχυρης, Εφές (ήττα με 72-59, το τελικό σκορ δεν «λέει» την αλήθεια).
Πρώτος σκόρερ και μοναδικός διψήφιος για την ομάδα του κόουτς Βλάντιμιρ Γιοβάνοβιτς ο πρώην ψηλός των «πράσινων», Μπεν Μπεντίλ (13 π.), ο οποίος έχει μεγαλύτερο ρόλο φέτος στον Αστέρα.
Ξανά εκτός για τους Σέρβους, ο σκόρερ Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν.

Ο Παναθηναϊκός του Ντέγιαν Ράντονιτς, ήταν ανταγωνιστικός με τη Ρεάλ στο ΟΑΚΑ (ήττα 68-71, Ντέρικ Γουίλιαμς 15 π.), όμως την Κυριακή ήρθε το «χαστούκι» από τον Αρη στη Θεσσαλονίκη (ήττα 69-65), στην πρεμιέρα της Basket League!
«Κληρονόμησε» έναν μικροτραυματισμό ο Γουίλιαμς, ωστόσο είπε ότι δεν πρόκειται να απουσιάσει την Πέμπτη, ξανά εκτός ο πόιντ γκαρντ, Νέιτ Γουόλτερς.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,95 ο Μπεν Μπεντίλ (Ερυθρός Αστέρας) Over 9,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button