CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Εφές vs Μπαρτσελόνα – Παρασκευή 04/10/2019 – Euroleague

Η περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης, Εφές υποδέχεται στις 20:30 στο «Σινάν Ερντέμ Ντομ» την Μπαρτσελόνα. Οι δύο ομάδες είχαν διασταυρώσει τα ξίφη τους και πέρυσι στην προημιτελική φάση της Euroleague, με τους Τούρκους να παίρνουν τελικά το εισιτήριο για το Final – 4 της Βιτόρια στο 5ο ματς.

Η νταμπλούχος Εφές (φέτος ξεκίνησε με την κατάκτηση του Σούπερ Καπ εντός των τειχών) είναι ίδια ομάδα με πέρυσι. Απλά, ενίσχυθηκε με τον μπόμπερ Πίτερς από την ΤΣΣΚΑ και τον Σίνγκλετον από την Μπάρτσα (αντικαταστάτης του Μοερμάν που τραυματίστηκε σοβαρά στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας της Γαλλίας για το Μουντομπάσκετ της Κίνας).

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Από την άλλη πλευρά, κοσμογονία στην Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Πέσιτς απέκτησε τους Μίροτιτς, Αμπρίνες, Χίγκινς, Ντέιβις και Ντιλέινι ταράζοντας τα νερά στην Ευρώπη. Ωστόσο, όπως έχουν δείξει στο ξεκίνημα της σεζόν οι Καταλανοί, θέλουν πολύ χρόνο ακόμα για να στρώσουν. Βάλτε στην εξίσωση και τις σημαντικές απουσίες των πλέι μέικερ Ερτέλ, Πάνγκος…

Ξεκάθαρα πιο έτοιμη η Εφές, η οποία έχει με το μέρος της την έδρα, την ψυχολογία αλλά και την… σωστή χημεία. Πάμε με τον άσο.  

Η πρότασή μας: Εφές – Μπαρτσελόνα: νίκη Εφές     

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button