CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Εφές vs Ολυμπιακός – Παρασκευή 6/3/2020 – Euroleague

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τρίτης… πάτησε το παρκέ του ΣΕΦ έχοντας το μαχαίρι στα δόντια, αποφασισμένος να πάρει από το ελληνικό clasico της Euroleague με τον Παναθηναϊκό, αυτό που έχασε μέσα από τα χέρια του στο Τελ Αβίβ απέναντι στην Μακάμπι. Εστω και στις λεπτομέρειες το κατάφερε και έβαλε στο συρτάρι του το ροζ φύλλο.  

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έμεινε ζωντανή στη μάχη για μία θέση στα πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και σίγουρα αυτό είναι μία επιτυχία του Ελληνα τεχνικού, ο οποίος παρέλαβε μία πολύ ζόρικη κατάσταση.

Η Εφές κόλλησε στα τελευταία λεπτά του αγώνα της με την Μακάμπι στο Ισραήλ (έγινε κεκλεισμένων των θυρών λόγω κορωνοϊού) και έφυγε με άδεια χέρια. Η ομάδα του Αταμάν έχει γνωρίσει όλες κι όλες τέσσερις ήττες φέτος στην Ευρωλίγκα και ποτέ δύο στη σειρά.

Ο Σέιν Λάρκιν επέστρεψε στη δράση και ο προπονητής των πρωτοπόρων δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα που να τον προβληματίζει. Αντίθετα, ο Μπαρτζώκας δεν έχει ξανά στη διάθεσή του τον Νικόλα Μιλουτίνοφ, καθώς ο Σέρβος σέντερ δεν έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα!

Ο Λάρκιν έμεινε χαμηλά στο Τελ Αβίβ στην επιστροφή του από τον τραυματισμό (10 π.), όμως μιλάμε για τον καλύτερο παίκτη της φετινής διοργάνωσης, ο οποίος δεν έχει κάνει… ποτέ δεύτερο συνεχόμενο μέτριο παιχνίδι. Το ποντάρισμά μου πηγαίνει στο να είναι ο πρώτος σκόρερ του αγώνα.

Η πρότασή μου: Εφές - Ολυμπιακός: Λάρκιν πρώτος σκόρερ του αγώνα στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button