CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Εφές vs Ολυμπιακός – Τρίτη 19/03 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πέντε αγωνιστικές έμειναν για να πέσει η αυλαία στην κανονική περίοδο της Euroleague, με τον Ολυμπιακό να παλεύει για μία θέση στην πρώτη τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.
Οι «ερυθρόλευκοι» στην έναρξη της τελευταίας διαβολοβδομάδας της σεζόν – στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής, δοκιμάζονται στην Πόλη κόντρα στην Εφές, που παίζει τα ρέστα της για να προλάβει το τρένο των play-in.
Με ρεκόρ 12-17 οι Τούρκοι (10-4 εντός) είναι μία νίκη πίσω από την 10η θέση και τις Παρτιζάν, Βαλένθια, Μπάγερν, τρέχουν και δεν φτάνουν μήπως και σώσουν τη χρονιά.
Στην 4η θέση μαζί με Παναθηναϊκό και Φενερμπαχτσέ η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα με ρεκόρ 18-11 και 7-7 μακριά από το ΣΕΦ.
Η Εφές προέρχεται από ήττα-σοκ στη Γαλλία από την Βιλερμπάν (84-80) για την Ευρωλίγκα, ενώ στο τουρκικό πρωτάθλημα, με τον κόουτς Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς να ξεκουράζει πολλούς από τους βασικούς του παίκτες, νίκησε δύσκολα εντός (83-77) την Μερκεζεφέντι και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Φενέρ.
Οι Πειραιώτες έρχονται από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ (71-65) στην Euroleague, στο ρελαντί κέρδισαν στο γήπεδό τους και την Καρδίτσα (85-73) για την Basket League.
Επί των αγωνιστικών, ο Μιγιάτοβιτς έχει αμφίβολο τον χρήσιμο πάουερ φόργουορντ Μάικ Ντάουμ, την ίδια ώρα που στον Ολυμπιακό ο Γ. Μπαρτζώκας έχει κανονικά στην διάθεσή του τους Γκος, Γουόκαπ, Λαρεντζάκη. Εκτός αποστολής έμεινε ο Μήτρου-Λονγκ.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,85 ο Will Clyburn (Εφές) Over 12,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button