CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Εφές vs Φενέρμπαχτσε – Παρασκευή 28/10 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Ο τουρκικός «εμφύλιος» Εφές – Φενέρ (28/10, 20:30) συγκεντρώνει πάνω του όλους τους προβολείς στο κλείσιμο της 5ης αγωνιστικής της regular season στην Ευρωλίγκα.
«Κλασική» Εφές (ρεκόρ 2-2) στο ξεκίνημα της σεζόν, με… στραβοπατήματα εντός και εκτός συνόρων και με τον Εργκίν Αταμάν να επισημαίνει ότι η ομάδα του σύντομα θα είναι στο επίπεδο που αρμόζει στο «γεμάτο» ποιότητα ρόστερ της.

Την ίδια ώρα, η Φενέρμπαχτσε (ρεκόρ 4-0) του Δημήτρη Ιτούδη βαδίζει από νίκη σε νίκη (τουλάχιστον στο ξεκίνημα της χρονιάς σε Ευρωλίγκα και τουρκικό πρωτάθλημα), απολαμβάνοντας και στις δύο διοργανώσεις τη… γλύκα της κορυφής.
Ματς αποδείξεων το Παρασκευιάτικο στην Πόλη, με τους δύο προπονητές να έχουν τους λόγους τους για μία «καλή» νίκη κι ας βρισκόμαστε νωρίς στη σεζόν…

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, ο Αταμάν δεν έχει σταθερά στη διάθεσή του τον σταρ Σέιν Λάρκιν, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του χρήσιμου Γάλλου γκαρντ, Μπομπουά.
Από την άλλη πλευρά, ο κόουτς Ιτούδης στερείται τις υπηρεσίες του τραυματία Σέρβου πάουερ φόργουορντ, Νεμάνια Μπιέλιτσα.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,85 ο Πολονάρα (Εφές) Over 5,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button