CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ζαλγκίρις vs Ολυμπιακός – Παρασκευή 01/03 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Ο Ολυμπιακός έβαλε ξανά το πόδι στο γκάζι πριν τη διακοπή για τις Εθνικές, όμως την Παρασκευή (01/03, 20:00) τον περιμένει πολύ ζόρικη αποστολή κόντρα στην «αγριεμένη» Ζαλγκίρις, σε ένα παιχνίδι για την 27η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague.
Οι «ερυθρόλευκοι» (ρεκόρ 15-11) προέρχονται από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο Ηράκλειο της Κρήτης αλλά και από τρεις σερί νίκες στην Ευρωλίγκα, που τους έφεραν στην 6η θέση (μαζί με την Φενερμπαχτσέ), που οδηγεί απευθείας στα πλέι οφ.
Ταυτόχρονα, η Ζαλγκίρις (ρεκόρ 11-15) ανεβαίνει συνεχώς με τον Αντρέα Τρινκιέρι στον πάγκο της και με τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία, παλεύει με όλες της τις δυνάμεις για μία θέση στην πρώτη δεκάδα και την συμμετοχή στα play-in.
Η Ζαλγκίρις (6-6 εντός) είναι «άλλη» ομάδα υπό τις οδηγίες του Τρινκιέρι, ενώ φυσικά παραμένει αφεντικό εντός συνόρων (κατέκτησε το Κύπελλο/86-70 στον τελικό την Λιετκαμπέλις).
Στην Ευρωλίγκα προέρχεται από το τεράστιο «διπλό» στο Βελιγράδι (93-91 τον Ερυθρό Αστέρα), πανηγυρίζοντας την τρίτη σερί νίκη της.
Πρώτο βιολί των Λιθουανών, ο Κίναν Εβανς, με τον Αμερικανό πλέι μέικερ να τελειώνει το ματς με 25 πόντους και 6 ασίστ.
Διψήφιοι και οι Σμιτς (13 π.), Μπιρούτις (12 π.).
Για τον αγώνα με τους Πειραιώτες, ο Τρινκιέρι δεν υπολογίζει στον σούτινγκ γκαρντ Γκεντράιτις, ενώ αμφίβολος είναι ο σημαντικός ψηλός Μπιρούτις.
Ο Κυπελλούχος Ελλάδας Ολυμπιακός προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες στην Euroleague και τέσσερις στα πέντε τελευταία.
Στο τελευταίο, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα (6-7 εκτός έδρας) πέρασε από την Βαλένθια (65-78) με οδηγό την άμυνά της (δέχθηκε 9 π. στην 3η περίοδο).
Πρωταγωνιστής ο Αλεκ Πίτερς, ο οποίος έκανε… πάταγο στα ριμπάουντ (μάζεψε 11/ατομικό ρεκόρ), ενώ πέτυχε και 9 πόντους σε 20 λεπτά συμμετοχής.
Πρώτος σκόρερ ο Κάνααν (16 π.), διψήφιος ο ΜακΚίσικ (10 π.), αλλά και ο Ράιτ με 10 π. και 3 κλεψίματα.
Εν τω μεταξύ, γέμισε ονόματα παικτών ξανά το απουσιολόγιο του Μπαρτζώκα, καθώς για το ματς στο Κάουνας τέθηκαν εκτός οι Γουίλιαμς-Γκος, Λαρεντζάκης, Μήτρου-Λονγκ, μόνιμα στα πιτς και ο Μιλουτίνοφ.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,85 ο Πίτερς over 13,5 πόντοι στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button