CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ζενίτ vs Μπάγερν – Πέμπτη 14/10 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η Ζενίτ πάλεψε στη Μόσχα, όμως έχασε ξανά από το θηρίο της χώρας, την ΤΣΣΚΑ (77-67), μπαίνει με ρεκόρ 2-1 στο δεύτερο παιχνίδι της πρώτης «διαβολοβδομάδας» της σεζόν!
Φυσικά, ο Τσάβι Πασκουάλ έχει την δικαιολογία της απουσίας του «εγκεφάλου» της ομάδας από την Αγία Πετρούπολη, του πρώην NBAer, Σαμπάζ Ναπίερ, ο οποίος θα επιστρέψει στη δράση σε περίπου 2 εβδομάδες.
Το βάρος καλούνται να σηκώσουν οι σούτινγκ γκαρντ Λόιντ (19 π. κόντρα στην ΤΣΣΚΑ), Μπαρόν, ο σέντερ Μίκι, ο χρήσιμος ρολίστας Πονίτκα και ο «μπόμπερ» Φράνκαμπ.
Χωρίς νίκη στο ξεκίνημα της σεζόν στην Ευρωλίγκα η Μπάγερν (0-3, την Τρίτη ηττήθηκε 73-70 στο Καζάν από την Ούνιξ), όμως τα έχει και με την ατυχία της, καθώς λείπουν από το παρκέ σημαντικά «εργαλεία».
Ο κόουτς Αντρέα Τρινκιέρι δεν έχει στη διάθεσή του τον ηγέτη του εντός παρκέ, τον Σέρβο φόργουορντ Λούτσιτς, ο οποίος είναι τραυματίας και δεν έχει παίξει καθόλου ακόμα (ούτε το απόγευμα της Πέμπτης). Σταθερά εκτός και ο σημαντικός φόργουορντ Ζίπσερ.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,87 ο Μπίλι Μπαρόν (Ζενίτ) Over 10,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button