Προγνωστικά Στοιχήματος

Θα σπάσει το αήττητο του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα; [Προγνωστικά]

Θα έρθει η πρώτη ήττα στην κανονική διάρκεια της Super League 1;

Μία από τις σημαντικότερες προκλήσεις για τους παίκτες του Ολυμπιακού τις 3 αγωνιστικές που απομένουν για τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος είναι αν θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους αήττητοι.

Το αήττητο ενδιαφέρει ιδιαίτερα και τους οπαδούς των ερυθρόλευκων, αφού φέτος ο πρωταθλητής δεν θα κριθεί στην κανονική διάρκεια, επομένως η κατάκτηση της πρώτης θέσης δεν μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων. Η Novibet ανταποκρίθηκε στο ενδιαφέρον για το αήττητο και άνοιξε την αγορά:

Ολυμπιακός πρώτη ήττα της σεζόν 2019/20 (Κανονική Διάρκεια)

με τις επιλογές:
– Πανιώνιος
– ΠΑΟΚ
– Παναιτωλικός
– Αήττητος

Ο Πανιώνιος και ο Παναιτωλικός έχουν μικρές πιθανότητες να σπάσουν το αήττητο, οπότε το στοίχημα επικεντρώνεται κυρίως στο αν ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να νικήσει τον Ολυμπιακό στην Τούμπα ή όχι… Ο ΠΑΟΚ είδε να σπάει το δικό του αήττητο στο πρωτάθλημα (51 αγώνες) από τον Άρη (και στη συνέχεια ήρθε και δεύτερη ήττα από τον Παναθηναϊκό) και το μόνο αήττητο σερί που κρατάει είναι αυτό της έδρας του, που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. 

Επειδή το πρωτάθλημα φέτος δεν κρίνεται στην κανονική διάρκεια, ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι αναγκασμένος να κερδίσει τον Ολυμπιακό, επομένως βρίσκουμε πιθανή μία ισοπαλία στην Τούμπα, που δεν θα σπάσει ούτε το σερί του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα ούτε το εντός έδρας σερί του ΠΑΟΚ.

Η πρότασή μας: ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει αήττητος την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button