CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ιντερ vs Μίλαν – Τρίτη 16/05 – Προγνωστικά Champions League

Από το δεύτερο ραντεβού της Ιντερ με τη Μίλαν (16/05, 22:00) στο «Σαν Σίρο» θα προκύψει ο πρώτος φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ!
Οι τυπικά γηπεδούχοι μετά την επικράτησή τους στο πρώτο ματς (0-2/Τζέκο, Μικιταριάν), έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, όμως σε ένα «Derby della Madonnina» και μάλιστα σε ρεβάνς των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, όλα είναι πιθανά!
Η Ιντερ – για πρώτη φορά – μετά το 2010 είναι έτοιμη να φτάσει στον τελικό και να διεκδικήσει το 4ο Κύπελλο Πρωταθλητριών της ιστορίας της.
Οι «νερατζούρι» στις 7 σερί νίκες που έχουν πανηγυρίσει σε όλες τις διοργανώσεις έχουν σκοράρει 21 γκολ και έχουν δεχθεί μόλις τρία τέρματα.
Το Σάββατο νίκησαν 4-2 τη Σασουόλο και ανέβηκαν στην 3η θέση της βαθμολογία στη Serie A.
Πλην του μόνιμου απόντα Σκρίνιαρ, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Σιμόνε Ιντζάγκι.
Στη Μίλαν η αγωνιστική κρίση ήρθε στο πιο κομβικό σημείο της σεζόν.
Επιθετικά η… ιστορία χάλασε με τον τραυματισμό του Ράφαελ Λεάο, όμως ο 23χρονος Πορτογάλος εξτρέμ θα αγωνιστεί στη ρεβάνς με την Ιντερ!
Στο Καμπιονάτο, η ήττα με 2-0 από την Σπέτσια (εκτός έδρας) βύθισε τους πρωταθλητές Ιταλίας στην 5η θέση της βαθμολογίας και το πιο πιθανό πλεόν είναι να μην βρίσκονται στο Champions League της νέας σεζόν.
Εκτός μάχης για τον Στέφανο Πιόλι ο (χρήσιμος) Μπενασέρ.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 3,30 over 0,5 πέναλτι στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button