CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ιορδανία vs Ελλάδα – Σάββατο 26/08 – Προγνωστικά Μουντομπάσκετ 2023

Η Ελλάδα μπαίνει το πρωί του Σαββάτου (26/08, 11:45) στη μάχη του Μουντομπάσκετ 2023, το οποίο ως γνωστόν διεξάγεται στην Ασία (Φιλιππίνες, Ιαπωνία, Ινδονησία).
Η Εθνική μας βρίσκεται στον 3ο όμιλο μαζί με τις ΗΠΑ, τη Νέα Ζηλανδία και την πρώτη της αντίπαλο σ’ αυτό το τουρνουά, Ιορδανία.
Οι δύο πρώτοι προκρίνονται στους ομίλους της 2ης φάσης μεταφέροντας τα αποτελέσματά τους, οι 2 τελευταίοι παίζουν στους ομίλους για τις θέσεις 17-32, μεταφέροντας και εκεί τα αποτελέσματά τους.
Τίποτα το ιδιαίτερο η Ιορδανία, όμως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν έχει την πολυτέλεια για χαλάρωση.
Δύο παίκτες ξεχωρίζουν από το ρόστερ της, ο άλλοτε ταλαντούχος ψηλός της Φενερμπαχτσέ Αχμέτ Ντουβερίογλου και ο νατουραλιζέ φόργουορντ/σκόρερ Χόλις Τζέφερσον, που έχει παραστάσεις από το ΝΒΑ και το τουρκικό πρωτάθλημα.
Σοκ στην Ελλάδα με τον τραυματισμό του Ντίνου Μήτογλου (πρώτος σκόρερ στα φιλικά), ο οποίος τραυματίστηκε στο μικρό δάχτυλο του αριστερού του χεριού και αποφασίσθηκε να μην ρισκάρει.
Δεν βρίσκονται στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη και οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Σλούκας, Καλάθης, Ντόρσεϊ.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,94 ο Παπαγιάννης Over 12,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button