CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ιρλανδία vs Ελλάδα – Παρασκευή 13/10 – Προγνωστικά Προκριματικά Euro 2024

*2ος όμιλος: Γαλλία 15 β. (σε 5 αγώνες), Ολλανδία 9 β. (σε 4 αγώνες), Ελλάδα 9 β. (σε 5 αγώνες), Ιρλανδία 3 β. (σε 5 αγώνες), Γιβραλτάρ 0 β. (σε 5 αγώνες).
Στα τελικά της διοργάνωσης προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες.

Με τελικό μοιάζει το σημερινό παιχνίδι (13/10, 21:45) της Ελλάδας στο «Aviva Stadium» (χωρητικότητα 52.000 θ.) κόντρα στην Ιρλανδία, στο πλαίσιο του 2ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024.
Λίγα πράγματα μέχρι τώρα οι Ιρλανδοί, ούτε ένα… θαύμα δεν τους φτάνει για να καταφέρουν να προλάβουν την πρώτη δυάδα της βαθμολογίας του γκρουπ.
Ο προπονητής τους, πάντως, ο Στίβεν Κένι, επιμένει ότι τίποτα δεν τελείωσε για την ομάδα του, μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι βρίσκεται στην… πόρτα της εξόδου, σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας.
Στα της αποστολής των γηπεδούχων, ο φορ της Χαλ Κόνολι τέθηκε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, ο Κένι κάλεσε στη θέση του τον Σμόντικς της Μπλάκμπερν (πρώτος σκόρερ στην Τσάμπιονσιπ) τη Δευτέρα όμως αποσύρθηκε κι αυτός για προσωπικούς λόγους… Tραυματίες οι Κέλεχερ (γκολκίπερ), Ίγκαν (μπακ), Κιν (φορ), Στίβενς (μπακ) και Ομπαφέμι (μπακ).
Η Εθνική μας, το γράψαμε και στον πρόλογο της σημερινής ανάλυσή μας, δεν έχει το παραμικρό περιθώριο για απώλεια βαθμών απόψε στην Ιρλανδία.
Φυσικά, την ερχόμενη Δευτέρα ακολουθεί νέος «τελικός» με την Ολλανδία στην Αγιά Σοφιά.
Ο Γκουστάβο Πογέτ κάλεσε ξανά στην αποστολή τον Κωνσταντέλια, τραυματίες και εκτός μάχης οι Μπάλντοκ (μπακ) και Χατζηδιάκος (μπακ).
Πιθανή ενδεκάδα Ελλάδας: Βλαχοδήμος – Τσιμίκας – Ρέτσος – Μαυροπάνος – Ρότα, Κουρμπέλης – Σιώπης – Μάνταλος – Μασούρας – Μπακασέτας, Γιακουμάκης.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,15 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button