CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ισπανία, Πριμέρα Ντιβιζιόν – Προγνωστικά Γρανάδα vs Μπαρτσελόνα – Σάββατο 21/09/2019

Ελπιδοφόρο το ξεκίνημα της Γρανάδα στη φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν (δύο νίκες, μία ισοπαλία, μόλις μία ήττα σε τέσσερις αναμετρήσεις), την προηγούμενη εβδομάδα εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι η Θέλτα αγωνιζόταν με… 9 παίκτες από το πρώτο ημίωρο και έφτασε στη νίκη με 2-0 στο Βίγκο. Για την σημερινή (22:00) σούπερ πρόκληση με την Μπαρτσελόνα, ο προπονητής Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν υπολογίζει τους Βίκο (περιφερειακός επιθετικός), Λοθάνο (στόπερ), Μαρτίνεθ (αμυντικός), Ετέκι (μέσος).

Η Μπαρτσελόνα κόλλησε στο 0-0 με την Ντόρτμουντ στην Γερμανία, στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους παίκτες του να αισθάνονται τυχεροί (η Ντόρτμουντ έχασε πέναλτι και πολλές ευκαιρίες).

Η μοναδική ευχάριστη είδηση για τον Βαλβέρδε ήταν η επιστροφή στη δράση του Μέσι. Τον Αργεντινό μαζί με τους Σουάρες και Γκριεζμάν ετοιμάζει για την αποψινή αναμέτρηση ο τεχνικός των μπλαουγκράνα.

Φουλ επίθεση θα παίξει η Μπάρτσα (εκτός δράσης οι Αλμπα, Ουμτιτί, Ντεμπελέ), ικανή στην κόντρα η Γρανάδα, ρισκάρουμε με το Over 3,5 στα γκολ.

Η πρότασή μας: Γρανάδα – Μπαρτσελόνα: Over 3,5 goals   

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button