CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ισπανία, Πριμέρα Ντιβιζιόν – Προγνωστικά Μπαρτσελόνα vs Βιγιαρεάλ – Τρίτη 24/09/2019

Μία αγνώριστη Μπαρτσελόνα, κακοποίησε το ποδόσφαιρο (που ακούστηκε;) και ηττήθηκε με 2-0 από την Γρανάδα, η οποία θα μπορούσε να φτάσει σε ακόμα μεγαλύτερο σκορ. Μακριά από το «σπίτι» της η Μπάρτσα έχει «θέμα» και μάλιστα μεγάλο. Το ξεκίνημα που πραγματοποιεί στη φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν είναι το χειρότερό της εδώ και 25 χρόνια. Στα… σχοινιά ο Ερνέστο Βαλβέρδε, περιμένει πλέον από τους παίκτες του να παίξουν και γι’ αυτόν. Απαντες περιμένουν από τον Μέσι να βγει μπροστά και να «καθαρίσει» για όλους. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου χρειάζεται λίγο χρόνο για να αφήσει πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε αρκετά τις τελευταίες εβδομάδες. Σταθερά εκτός ο βασικός αριστερός μπακ, Τζόρντι Αλμπα.

Από δύο συνεχόμενες νίκες προέρχεται η Βιγιαρεάλ (η 2η επί της Βαγιαδολίδ, εντός έδρας με 2-0), η οποία σε καμία περίπτωση δεν θα περάσει ξανά το περσινό άγχος (κινδύνευσε… όσο ποτέ με υποβιβασμό). Ο προπονητής Χάβι Καγιέχα δεν έχει ξανά στη διάθεσή του τον βασικό αριστερό μπακ, Μορένο, ενώ νοκ άουτ για το αποψινό ματς στο «Καμπ Νου» (24/09, 22:00) τέθηκε και ο μπακ Γκασπάρ.

Ναι, η Μπάρτσα δεν πατάει καθόλου καλά τις τελευταίες εβδομάδες, όμως στην έδρα της τα δεδομένα διαφοροποιούνται… Μια χαρά το 1,80 και… κάτι που πληρώνει το να φτάσει η παρέα του Μέσι στο στόχο της από το πρώτο 45λεπτο.   

Η πρότασή μας: Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ: 1/1 (Ημίχρονο/Τελικό)

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button