CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ισπανία, Πριμέρα Ντιβιζιόν – Προγνωστικά Μαγιόρκα vs Ατλέτικο Μαδρίτης – Τετάρτη 25/09/2019

Η δεύτερη (από τις τρεις δόσεις) της 6ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν διεξάγεται σήμερα, με την Μαγιόρκα να υποδέχεται (στις 20:00) στο κατάμεστο «Σον Μόις» (έγινε sold out) την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι νησιώτες του Βιθέντε Μορένο προέρχονται από την χειρότερη φετινή εμφάνισή τους (ηττήθηκαν 4-2 εκτός έδρας από την Χετάφε), αποτέλεσμα που τους διατήρησε στη ζώνη του υποβιβασμού (στη 17η θέση με 4 βαθμούς). Σταθερά εκτός ο βασικός στόπερ Ραϊγιο, έτοιμος για την επιστροφή του ο βασικός μέσος, Σεβίγια.

Περίεργο το κλίμα στην Ατλέτικο, καθώς οι Μαδριλένοι αγνοούν τη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια τους (μαζί με το Τσάμπιονς Λιγκ). Στο πρωτάθλημα έμειναν στο 0-0 με την Θέλτα (εντός έδρας), γενικώς έκαναν άλλη μία αναιμική εμφάνιση.

Επί των αγωνιστικών ο «Τσόλο» Σιμεόνε έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, όμως είναι πολύ πιθανό να κάνει κάποιες αλλαγές κι αυτό γιατί ακολουθεί (το ερχόμενο Σάββατο) το σούπερ ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ναι μεν οι «ροχιμπλάνκος» δεν παίζουν καλά μέχρι τώρα, όμως παιχνίδια με αντιπάλους τύπου Μαγιόρκα οφείλουν να τα καθαρίζουν αν θέλουν να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου.

Η πρότασή μας: Μαγιόρκα – Ατλέτικο Μαδρίτης: 2  

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button