CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ιταλία vs Ισπανία – Τετάρτη 06/10 – Προγνωστικά Ημιτελικός UEFA Nations League

Αφήνουμε πίσω μας την προηγούμενη – εξαιρετική – εβδομάδα για τη στήλη και ξεκινάμε τη νέα με μία πρόταση από τον πρώτο ημιτελικό του Nations League ανάμεσα στην Ιταλία και την Ισπανία στο Μιλάνο (Σαν Σίρο) το βράδυ της Τετάρτης (06/10, 21:45).

Η Ιταλία με τον περίπατο (5-0) επί της Λιθουανίας έφτασε τα 37(!) συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα «σπάζοντας» τα κοντέρ!
Πάντως, λόγω των ισοπαλιών με Βουλγαρία και Ελβετία δεν αισθάνεται ασφαλής για την 1η θέση στον προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Αυτή θα παιχτεί στο εντός έδρας ματς με την Ελβετία τον Νοέμβριο.
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι επέλεξε να στηριχτεί για τα τελικά του Nations League στους ίδιους πρωταγωνιστές που οδήγησαν την «Σκουάντρα Ατζούρα» στην κατάκτηση του Euro. Τραυματίστηκαν στο Καμπιονάτο και έμειναν εκτός αποστολής ο στόπερ Τολόι (Αταλάντα) και ο φορ Ιμόμπιλε (Λάτσιο).

Η ήττα που γνώρισε η Ισπανία τον Σεπτέμβριο στη Σουηδία έκανε δύσκολη την αποστολή της για την κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλο και την απευθείας πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ.
Στη συνέχεια, βέβαια, ακολούθησαν οι άνετες νίκες με Γεωργία (4-0) και Κόσοβο (0-2).
Οσο για την αποστολή που επέλεξε ο κόουτς της «φούρια ρόχα» Λουίς Ενρίκε για τον (νοκ άουτ) ημιτελικό του Nations League, απουσιάζουν οι εκπλήξεις.
Τραυματίες οι μπακ Αλμπα και Γκαγιά, οι μέσοι Κάρλος Σολέρ, Πέδρι και Μ. Γιορέντε, όπως και οι επιθετικοί Μοράτα, Ζεράρδ Μορένο.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,98 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button