CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Ιταλία vs Ουκρανία – Τρίτη 12/09 – Προγνωστικά προκριματικά Euro 2024

Μεγάλο παιχνίδι για τα προκριματικά του Euro 2024 στο Σαν Σίρο, με την Ιταλία και την Ουκρανία να παίζουν σ’ αυτό το ματς (12/09, 21:45) σε μεγάλο βαθμό την πρόκρισή τους στην τελική φάση της διοργάνωσης!
Το ντεμπούτο του Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας συνοδεύτηκε από γκέλα, που ίσως παίξει ρόλο στη μάχη για την πρόκριση.
H «Σκουάντρα Ατζούρα» έμεινε στο 1-1 με τη Βόρεια Μακεδονία στα Σκόπια, ούσα πολύ κακή (μόλις τρεις τελικές στην εστία) και κάπως έτσι έμεινε στην 3η θέση του Group C, έχοντας μόλις 4 βαθμούς μετά από τρεις αγώνες.
Οι απουσίες – στη μεσοεπιθετική γραμμή – των βασικών Κιέζα και Πελεγκρίνι φάνηκαν, χτύπησε και ο Πολιτάνο!
Η Ουκρανία του Σεργκέι Ρεμπρόφ βρίσκεται στο +3 από τους Ιταλούς, ενώ έχει και εξαιρετική ψυχολογία μετά το εντός έδρας 1-1 με την Αγγλία.
Ο Ολεκσάνταρ Ζιντσένσκο πέτυχε το γκολ της ομάδας του παίζοντας στο κέντρο, ενώ ο Ρεμπρόφ θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τους πολύτιμους Ματβιένκο και Μούντρικ (ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις).

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,10 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button