CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Κατάρ vs Εκουαδόρ – Κυριακή 20/11 – Προγνωστικά Μουντιάλ 2022

*1ος όμιλος: Ολλανδία, Εκουαδόρ, Σενεγάλη, Κατάρ

Σέντρα στο πολυσυζητημένο Μουντιάλ 2022, το οποίο ξεκινά το απόγευμα της Κυριακής (20/11, 18:00) και ολοκληρώνεται με τον μεγάλο τελικό στις 18 Δεκεμβρίου.
Η αυλαία ανοίγει με το παιχνίδι των οικοδεσποτών απέναντι στο Εκουαδόρ, με ένα ματς δηλαδή που δημιούργησε πολύ… φασαρία αρκετά 24ωρα πριν τη σέντρα του.
Το… λάδι στη φωτιά έριξε ο δημοσιογράφος Αμζάντ Ταχάρ (συνεργάζεται με μεγάλο βρετανικό Μέσο), ο οποίος έγραψε ότι υπήρξε απόπειρα δωροδοκίας 8 παικτών του Εκουαδόρ, προκειμένου να χειραγωγηθεί το ματς. Τελικά, δεν έχει υπάρξει μέχρι τώρα κάποια συνέχεια μετά και τις διαψεύσεις από τις δύο ομάδες.

Το Κατάρ δεν… ήξερε τι σημαίνει Παγκόσμιο Κύπελλο, μέχρι τη στιγμή που ανέλαβε τη διοργάνωση, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο θέση σε αυτό.
Στον πάγκο του από το 2017 ο Ισπανός Φέλιξ Σάντσεθ, με αυτόν στο τιμόνι κατέκτησε το Κύπελλο Ασίας το 2019, ακολούθησε η αποτυχία στο Copa America το 2019, ενώ δύο χρόνια αργότερα έφτασε στα ημιτελικά του Gold Cup, χάνοντας από τις ΗΠΑ.
Μέσα στο 2022 έχει παίξει μόνο φιλικά και δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε μία ομάδα που συμμετέχει στην τελική φάση.
Όλοι οι παίκτες είναι «ετοιμοπόλεμοι», με τον Σάντσεθ να έχει στη διάθεσή του ένα… πολυεθνικό ρόστερ, αφού οι 9 από τους 26 παίκτες της αποστολής δεν γεννήθηκαν στο Κατάρ και πήραν την υπηκοότητα.

Το Εκουαδόρ συμμετέχει σε Παγκόσμιο Κύπελλο για 4η φορά στην ιστορία του, οι 3 προηγούμενες ήταν από το 2002 και μετά, στην καλύτερη του πορεία το 2006 έφτασε μέχρι τους «16» της διοργάνωσης!
Εχει στον πάγκο του τον Αργεντινό Γκουστάβο Αλφάρο, ο οποίος απέτυχε στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα, αλλά… σώθηκε από την επιτυχία στα προκριματικά του Μουντιάλ.
Παρέμεινε αήττητο στα 6 φιλικά που έδωσε, αλλά σε αυτά μπήκαν μόνο δύο γκολ (2-4-0, οι νίκες με 1-0, οι ισοπαλίες με 0-0)!
Δεν έχουν προκύψει απουσίες, θα μπει στην εναρκτήρια αναμέτρηση του Μουντιάλ, με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,93 να μπει γκολ μετά το 28 ο λεπτό στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button