CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Λαμία vs Ολυμπιακός – 07/04 – Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ 1

Η απόλυτη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στην Super League 1, καλά κρατεί!
Χαμός στην κορυφή: ΠΑΟΚ 66 β., ΑΕΚ 65 β., Παναθηναϊκός 62 β., Ολυμπιακός 60 β.
Τα πλέι οφ για τον Ολυμπιακό (την περασμένη Κυριακή νίκησε εύκολα 3-0 τον Αρη στο «Γ. Καραϊσκάκης») συνεχίζονται την Κυριακή στη Λαμία (07/04, 17:00), με τον Μεντιλίμπαρ και τους παίκτες του να δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους στο πρωτάθλημα, στο οποίο κακά τα ψέματα πέφτουν κορμιά.
Ξεκάθαρη στήριξη του Βάσκου τεχνικού στον Ρέτσο, δεν πρόκειται να τον… μετακινήσει από την αρχική ενδεκάδα των Πειραιωτών.
Από ‘κει και πέρα, επιστρέφει στη δράση ο υπερπολύτιμος Αντρέ Ορτα, την ίδια ώρα που ο Φρανσίσκο Ορτέγκα τρέχει για να προλάβει την Φενερμπαχτσέ.
Ακόμα μία δύσκολη αποστολή περιμένει τη Λαμία (την περασμένη Τετάρτη προηγήθηκε 1-0 στην Τούμπα, όμως, τελικά έχασε με 3-1, δεχόμενη τρία τέρματα στο β’ ημίχρονο).
Βαθμολογικά αδιάφορη η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, όμως δεν θέλει να γνωρίσει μόνο ήττες σ’ αυτό το μίνι πρωτάθλημα, γράφοντας… ιστορία (τελειώνοντας, δηλαδή, μόνο με ήττες τα πλέι οφ, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί).
Πάντως, φέτος, έχει κάνει ήδη μια μεγάλη ζημιά στον Ολυμπιακό…

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,20 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
  

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button