CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Λαμία vs Παναιτωλικός – Δευτέρα 07/10/2019 – Super League 1

Η Λαμία άντεξε για ένα ημίχρονο στο «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο στο δεύτερο 45λεπτο μέσα σε 9 λεπτά δέχθηκε δύο γκολ και έπεσε στο καναβάτσο. Η ομάδα της Φθιώτιδας ψάχνει ακόμα την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα! Μέχρι τώρα μετράει τρεις ισοπαλίες (όλες εντός έδρας) και δύο ήττες εκτός. Η αλήθεια είναι ότι έχει βγάλει αρκετά δύσκολο πρόγραμμα, όμως το κλίμα που… έρχεται από την πόλη της Φθιώτιδας είναι ότι σε περίπτωση που σήμερα (07/10, 20:00) δεν κάνει σεφτέ, ο Ελληνας προπονητής Σωτήρης Αντωνίου μάλλον θα πρέπει να αρχίσει να φτιάχνει τα πράγματά του για αποχώρηση…

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, ο έμπειρος μπακ Λουκάς Βύντρα επέστρεψε στην αποστολή και έτσι ουσιαστικά ο Αντωνίου έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους.

Σε ακόμη χειρότερη κατάσταση βρίσκεται ο Παναιτωλικός και ίσως να μην το αξίζει βάσει της εικόνας του στον αγωνιστικό χώρο. Όμως, η ουσία είναι ότι το… κοντέρ γράφει πέντε ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Είναι «θαύμα» για τα ελληνικά δεδομένα ότι έχει αντέξει στον πάγκο ο Κάστρο. Πάντως, η λογική «λέει» ότι απόψε παίζει το τελευταίο του χαρτί.

Εκτός μάχης ο βασικός γκολκίπερ Κνετ και μάλλον αυτό είναι καλή είδηση για τον Κάστρο, καθώς μέχρι τώρα δεν βλεπόταν. Στη θέση του ο 26χρονος Γιαννακόπουλος.

Τι παίζουμε; Και οι δύο ομάδες είναι με την πλάτη στον τοίχο, όμως στα μάτια μου είναι μεγάλη αδικία ότι ο Παναιτωλικός μέχρι τώρα δεν έχει βαθμό. Οι παίκτες στηρίζουν τον Κάστρο, όμως θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσουν να μαζεύουν βαθμούς. Θα ποντάρω στο να μη χάσουν οι Αγρινιώτες σήμερα στη Λαμία.  

Η πρότασή μας: Λαμία – Παναιτωλικός: Χ2 στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button