CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Λάτσιο vs Αταλάντα – Σάββατο 11/02 – Προγνωστικά Serie A

Παραμένει «καυτή» η στήλη σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, πάμε όμως να δούμε τι κρατάμε από το σημαντικό παιχνίδι της Λάτσιο με την Αταλάντα που θα διεξαχθεί στη Ρώμη το βράδυ του Σαββάτου (11/02, 21:45), με στόχο να… επεκτείνουμε το σερί των επιτυχημένων προτάσεων!

Μεγάλη «μάχη» για την τετράδα στη Σέριε Α, με τις Λάτσιο και Αταλάντα να είναι δύο από τις ομάδες που παίζουν τα ρέστα τους για μία θέση στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.
Στην 4η θέση οι γηπεδούχοι με 39 β. και ρεκόρ 11-6-4, μία θέση πιο κάτω η Αταλάντα με 38 βαθμούς και ρεκόρ 11-5-5 σε 21 αγωνιστικές.
Από γκέλα η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι (1-1 στη Βερόνα/κινδύνευσε ακόμα και με ήττα), από κακή εμφάνιση και ήττα (1-0) στην έδρα της Σασουόλο οι φιλοξενούμενοι του κόουτς Γκασπερίνι.
Χωρίς το παραμικρό αγωνιστικό «αγκάθι» η Λάτσιο, δίχως τους τιμωρημένους Μουριέλ (φορ), Μέλε (μπακ/χαφ), τον στόπερ Παλομίνο και τον δεξιό μπακ/χαφ Τζαπακόστα η Αταλάντα.
Θα πέσουν κορμιά…

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,03 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Over 2,5 γκολ στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button