CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Λεβερκούζεν vs Λειψία – Σάββατο 05/10/2019 – Bundesliga

Η Λεβερκούζεν την περασμένη Τρίτη δεν κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια την Γιουβέντους στο Τορίνο σε αγώνα για το Champions League και επέστρεψε στη βάση της με τρία γκολ στις αποσκευές της (ήττα 3-0).

Στην Μπουντεσλίγκα τα πηγαίνει μια χαρά (στη 2η θέση, στο -1 από την Μπάγερν και την κορυφή) και είναι χαρακτηριστικό ότι έχει χάσει μόνο από την Ντόρτμουντ στα τελευταία 12 ματς πρωταθλήματος (9-2-1). Ο καλός προπονητής Μπος δεν έχει στη διάθεσή του τον κάπτεν/μπακ Λ. Μπέντερ, αλλά και τον ποιοτικό εξτρέμ Μπέιλι.

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Λειψία προέρχεται από δύο κολλητές ήττες. 1-3 από την Σάλκε στο πρωτάθλημα και 0-2 από την Λυών στο Champions League. Και στα δύο πλήρωσε την απειρία της, τα λάθη των στόπερ της και την αστοχία της στην επίθεση (έχασε και στα δύο ματς πάνω από μία ντουζίνα κλασσικές ευκαιρίες). Εξω ο βασικός στόπερ Κονατέ, σταθερά εκτός ο μέσος Καμπλ. Η Λειψία δεν είναι… φωτοβολίδα και το γεγονός ότι στα τελευταία 16 εκτός έδρας παιχνίδια της έχει πετύχει 13 διπλά τα λέει όλα. Ποντάρω στο να μην ηττηθεί σήμερα (05/10, 16:30) στο Λεβερκούζεν!  

Η πρότασή μας: Λεβερκούζεν – Λειψία: Χ2

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button