CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Λειψία vs Ρεάλ Μαδρίτης – Τρίτη 13/02 – Προγνωστικά Champions League

Επιστροφή στη δράση για το Champions League, με διπλούς αγώνες στη φάση των «16».
Ματσάρα την Τρίτη (13/02, 22:00) στην Γερμανία, με την φιλόδοξη και πολύ ικανή Λειψία να υποδέχεται την βασίλισσα της διοργάνωσης, Ρεάλ Μαδρίτης, στο πρώτο ματς του ζευγαριού.
Προφανώς, και η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είναι το αναμφισβήτητο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, όμως οι Γερμανοί διαθέτουν εξαιρετικό σύνολο και «πείνα» για μία (νέα) μεγάλη διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Απαντες, φυσικά, τη δεδομένη χρονική στιγμή μιλούν για την απουσία του Αγγλου διεθνή παικταρά, Τζουντ Μπέλινγκχαμ, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο και θα μείνει εκτός μάχης μέχρι αρχές Μαρτίου, προκαλώντας σοκ στους Μαδριλένους.
Οι «κόκκινοι ταύροι», τώρα, είναι πλέον… γνωστοί για το επιθετικό τους παιχνίδι και οι Σίμονς, Οπέντα, Σέσκο έχουν δημιουργήσει μια εκρηκτική τριάδα που τα συνδυάζει όλα!
Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε (είχε παίκτη τον Μπέλινγκχαμ στην Ντόρτμουντ), στην Bundesliga προέρχεται από ισοπαλία (2-2) στην έδρα της Άουγκσμπουργκ και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας.
Ο προπονητής της Λειψίας δεν ταλαιπωρείται από κάποιο σημαντικό αγωνιστικό πρόβλημα.
Η Ρεάλ ως… συνήθως έχει ως στόχο την κατάκτηση της κορυφής στην Ευρώπη και στον όμιλο έκανε επίδειξη δύναμης με 6/6 αφήνοντας πίσω τις Νάπολι, Μπράγκα, Ουνιόν.
Οι Μαδριλένοι στην LaLiga οδηγούν την κούρσα με 61 βαθμούς και το Σάββατο στο ντέρμπι κορυφής με τη Χιρόνα, έδειξαν ποιος είναι το αφεντικό (4-0 εντός), κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.
Ο Μπέλιγκχαμ μαζί με τους Κουρτουά, Μιλιτάο Αλάμπα και Ρούντιγκερ έμειναν εκτός αποστολής.
Δύο φορές έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν Λειψία και Ρεάλ.
Τη σεζόν 22/23 βρέθηκαν στους ομίλους του Champions League. Στη Μαδρίτη η Ρεάλ επικράτησε με 2-0, ενώ επί γερμανικού εδάφους η Λειψία επικράτησε 3-2!
Τέλος, η Λειψία μετράει 6 σερί over στο Τσάμπιονς Λιγκ, 5 over και μόλις ένα under στα 6 τελευταία έχει η Ρεάλ.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,85 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και over 2,5 γκολ στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button