CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Λίβερπουλ vs Λέστερ – Σάββατο 05/10/2019 – Premier League

Η Λίβερπουλ ζορίστηκε μεσοβδόμαδα στο «Ανφιλντ» κόντρα στη Σάλτσμπουργκ, όμως τελικά βρήκε την άκρη (νίκησε 4-3, 3-3 είχαν ισοφαρίσει οι Αυστριακοί από 3-0) και έσπασε το ρόδι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Σταθερά στο +5 από την Μάντσεστερ Σίτι στο πρωτάθλημα, με τον Κλοπ όμως να χτυπάει καμπανάκι στους παίκτες του εν όψει της σημερινής αναμέτρησης (05/10, 17:00): «η Λέστερ είναι εξαιρετική ομάδα, βγάζει φρεσκάδα και έχει πολύ μέλλον. Ο Μπρένταν είναι εξαιρετικός προπονητής και το δείχνει σε κάθε του δουλειά». Ισως επιστρέψει ο βασικός γκολκίπερ Αλισον, μετά την διακοπή γυρίζουν οι Μάτιπ (βασικός στόπερ), Σακίρι (αναπληρωματικός μέσος).

Η φοβερή και τρομερή Λέστερ… ποδοπάτησε την Νιούκαστλ (5-0), έμεινε μόνη 3η στον βαθμολογικό πίνακα και δικαίως κάνει όνειρα εξόδου στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μπρένταν Ρότζερς (το 2014 είχε φτάσει μία ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου ως προπονητής της Λίβερπουλ, απολύθηκε τον Οκτώβριο του 2015) κάνει εξαιρετική δουλειά στην Λέστερ και δικαιολογημένα το όνομά του έχει γίνει σύνθημα από τους φιλάθλους των «αλεπούδων». Απαντες παρόντες στη Λέστερ, η οποία όντως βγάζει υγεία στον αγωνιστικό χώρο και θα βάλει δύσκολα στην Λίβερπουλ. Πολύ σοβαρές στα μετόπισθεν οι «αλεπούδες», συνήθως δεν κάνουν δώρα στους αντιπάλους τους. Και αυτό πιστώνεται στο σχέδιο του Ρότζερς. Μια χαρά πληρώνει το Under 3,5 goals και θα το «ακολουθήσω»…    

Η πρότασή μας: Λίβερπουλ – Λέστερ: Under 3,5

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button